1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy firmware "ixtreme LT (Lite Touch)"

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mattt667, Listopad 10, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Mattt667

    Mattt667 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 20, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam witam
    Jak donosi xbox-scene C4 pracuje nad nowym firmware dla naszych xkocków, ci niezbanowani trzymajcie się!

    jak sami widzicie wcześniejsze plotki o 3 zbanowanych xboxach na których c4 robi testy tez zostały obalone.

    POWODZENIA c4, oby jak najszybciej i jak najlepiej :)

    informacje z xbox-scene.com
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bomba .. przerabiamy następnego boxa :D
     
  4. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale to znaczy ze co nie ma juz zadnej szansy na wylapanie w pysk od M$? Czy o co tutaj chodzi bo nie kumam
     
  5. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiesz nie wiadomo czytałem na xbox-scene ze dvd maja "stampy" wiec jeżeli baza m$ wykryje ze osoby graja na tym samym dvd (a tak jest w przypadku kopii) to leci ban dla wszystkich.

    zobaczymy czy c4e to ominie :)
     
  6. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha i co fajne oficialnie juz wiadomo ze fw jest wykrywalny :)

    "Sorry. ixtreme all versions is/are detectable or their behavior is detectable therefore hence a new FW is being worked on. For those with ixtreme I would advice no further use of 360 until this firmware is released. Until then, god bless 360scene. No technical data was being as to WHY its being detected all of a sudden."
     
  7. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Swietnie Swietnie:) dobrze ze jeszcze bana nie załapałem =D jest światełko w tunelu :)
     
  8. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No i ch uj bombki szczelil z oryginalnych gier . Ale i tak M$ przędzej czy pozniej upora sie z tym
     
  9. piotrekali

    piotrekali Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Mars
    Tiaaa, 1.4 tez mial byc niby niewykrywalny. Wogole sam Ixtreme miał być niewykrywalny.... Najgorsze jest to, że dla M$ "złamanie" tego "złamanego zabezpiecznia" będzie tylko kwestią czasu.
     
  10. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    a tam co będzie to będzie, nie powiem super jak już wymyślą takie coś że bana nie będzie ale to i tak dopiero się okaże po następnej fali
     
  11. kuziox

    kuziox Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi to i tak nie robi różnicy, już nigdy nie podłączę konsoli do sieci bo spodziewam się, że wisi nad nią ban, dlatego nie zamierzam już aktualizować firmware'u ;-) Ale mimo wszystko doceniam pracę C4eva, facet zrobił naprawdę dużo dobrego dla sceny xboksowej i to za free!
     
  12. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zadzoń do infolini powiedz ze popsuł ci sie dvd-rom i dowiedziałem sie co i jak :)

    jak powie że można oddać to nie masz bana jak ci powie ze nie możesz bo konsola jest zablokowana to masz bana :D
     
  13. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    mam pytanie jak ma wyjść ten jakiś Nowy firmware "ixtreme LT (Lite Touch)" czyli ixtreme 1.6.1 już nie będzie ino jakiś ixtreme LT?a co do wgrywania to będzie się normalnie poprzez dummy form ixtreme klucz dało wyciągnąć czy będzie cza było już tym ck3 robić przy tym firmware?
     
  14. Doujinshi

    Doujinshi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jesli iX jest wykrywalny to upgrade firmwaru sensu nie ma, jak ktos uzywal iX to dostanie bana czy zmieni firmware na nowy(lepszy) czy nie, i tak trzeba nowa konsoel kupic
     
  15. Nagash

    Nagash Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2008
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów

    czytaj dokładnie....

     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Też mi się wydaje, że to ma prawo bytu tylko jak ma się nieprzerobioną konsolkę

    @UP:


    A gdzie masz napisane, że te konsole miały wcześniej iXtreme (1.6 itp)? Wg mnie oni właśnie wzięli nieprzerobione konsole a potem zrobili tym nowym sposobem
     
  17. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    ale to będzie ixtreme 1.6.1 czy jakiś inny?
     
  18. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To będzie zupełnie nowy iXtreme LT a nie żadne 1.6 itp ;)
     
  19. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    aha a jak podejrzewacie to np jak mam teraz 1.6 to tego jak wyjdzie iXtreme LT to wgram tak jak się wgrywało np 1.5.1 1.6 itp? to znaczy czy jak mam już przerobioną konsole to będę musiał odnowac ck3 zczytywac klucz? czy tylko dummy form ixtreme? i czy tego firmware iXtreme LT będzie robić się tak samo w jungle flasheru czy jak?
     
  20. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    Człowieku tego jeszcze niema na rynku i nie wiadomo jak się wgrywa czy bedzie bardziej bezpieczne od Ixtreme 1.6 i kiedy M$ to złamię
     
  21. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    InPirats skad mamy wiedziec??? wyjdzie to sie dowiesz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum