1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy firmware w xbox-ie.

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez sweeterek, Czerwiec 24, 2011.

  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Panowie mam pytanko,śledziłem temat " Nowy Dashboard pytania i odpowiedzi" ale w pewnym momencie się zagubiłem.
    Mam X-a w wersji Elite,Jasper rok produkcji 2009 rok,obecnie mam lt+1.1 i dash 12625,wiem że wszedł nowy dash i nowa przeróbka,ale jest ona podobno tylko niezbędna w przypadku gdy chce się grać online.
    Moje pytanie brzmi,czy opłaca mi się teraz wgrywać te 1.9 jeżeli nie gram online,czy może jednak lepiej mi poczekać aż wyjdzie 2.0 ?
    I czy w ogóle do mojego X-a da rade wgrać nowy firmware,z tego co pamiętam mam napęd Liteon V3 czy coś takiego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Da rade wgrac, a mysle ze jak na razie ci sie nie oplaca skoro grasz offline, tylko ze mozesz miec problem z patchowaniem gier ap25. Abgx ma patche na lt+1.9

    Sent from my GT540 using Tapatalk
     
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Czyli co,dawać do serwisu na flash ?
    Rozumiem że jeżeli wgram 1.9 to gry typu Assasin Creed trzeba nagrywać od nowa ?
     
  5. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dołaczam się do pytania.
     
  6. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Na 1.9 trzeba nagrywac od nowa. Poki co zadna gra nie wymaga nowego dasha. Takze jak nie gracie online to mozecie sie wstrzymac i grac w to co jest
     
  7. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A sprawdzał ktoś już czy gry nagrane na 1.9 będą działały na lt+?
     
  8. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Nie dzialaja.
     
  9. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    O kurde, to trochę lipa. ;( A jak będę wypalać na nowo, to musze nowę płytki kupować czy będzie się dało na starych to zrobić?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    heh dobry jestes......
     
  11. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A czy jest jakaś możliwość, aby podczas patchowania, nie wgrywać do obrazu tych rzeczy do 1.9?



    Wie ktoś może czy jak wyjdzie lt 2.0, to będzie trzeba znowu nagrywać płytki?


    Ale na pewno każdą grę trzeba na nowo nagrywać? Czy wystarczy że nagram na nowo gry z ap 2.5? Np. takie nba 2k11, trzeba będzie na nowo nagrać?
     
  12. krzysiek058

    krzysiek058 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko gry z AP 2.5 trzeba nagrywać od nowa. Reszta może być.
     
  13. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    E, to lajcik, trzeba było od razu pisać że tylko gry z AP 2.5. ;p Tak i tak, w gry AP25 nie gram.
     
  14. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Boże, ludzie, płyta to koszt 2-3zł, a nie 150zł !!
    Przerób na 1.9 i poproś żeby koleś przesłał ci klucz napędu na meila to sobie później sam przerobisz na 2.0
     
  15. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Boże, wiem! :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum