1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy flash a stare gry?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez latoss, Maj 4, 2008.

  1. latoss

    latoss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka
    Mam pytanie czy gry takie jak Saints Row,Dead Risign(nagrywane) będzie działać na flashu iXtreme 1.4??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rYs1292

    rYs1292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    ta wszystkie będą jak będą mieć stel patch
     
  4. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    gry nie muszą mieć stealth patcha wystarczy region europy żeby gra działała stealth patch zabezpiecza m.in. przed banem ze strony microsoftu

    ps. nie ma sensu kontynuować proszę o zamknięcie tematu
     
  5. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    Skad ty wzioles ta bajke ? na iXtreme potrzeba miec SP by moc grac
     
  6. TymonPRO

    TymonPRO XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2008
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    Realizer ma racje
     
  7. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    Bo ściągnąłem halo 3 i stranglehold w ntsc dodałem tylko ss-bin bez dmi i pfi i działały :)

    ps. gry mi nie pokazywało jako region free tylko na europę inny przykład skopiowałem od znajomego oryginalnego burnouta revenge na hdd i nagrałem od razu gra śmiga mi do tej pory
     
  8. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    Bo były ze stealth pathem od razu ;) chyba że masz Xtreme.
     
  9. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    halo 3 i stranglehold były to wersje ccclx czy jakoś tak i po nagraniu wyskakiwał mi i mojemu kumplowi przeczyść płytę miękką szmatką albo komunikat że gra nie jest w regionie pal

    a burnout prosto z oryginału był i nic nie dodawałem :)
     
  10. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    Bo nie musiałeś, gry miały patcha już w sobie.
     
  11. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    Bardzo ciekawe, a jesteś pewien że masz iXtreme?
     
  13. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    tak mam ixtreme 1.2 bo jeszcze koleś z synitopsu pytał się mnie czy chcę ixtreme 1.2 czy maximus

    Edit. wtedy jak przerabiałem była tylko jedna wersja ixtreme a maximus podobno nie był kompatybilny z wszystkimi grami dlatego wziąłem ixtreme
     
  14. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    No to są 2 możliwości.

    1.Jakimś cudem ci się to uruchomiło :eek:
    2.Po prostu masz Xtreme bo tak na prawdę tym ci sflashowali napęd.
     
  15. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    1)to nie jedyna gra która mi działa
    2)jakbym miał Xtreme to gry ze zwykłego x360 by mi chodziły bez przerabiania
     
  16. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    1.Masz Xtreme :p
    2.Nie koniecznie, bo gdy miałem Xtreme to bez DVD9 żadna kopia zapasowa z xbox1 nie chciała działać.
     
  17. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    mówię ci że nie mam xtreme bo ostatnio chciałem zmienić z ixtreme 1.2 na maximus xtreme5.3 ale nie miałem oryginal.bin program sam mi wykrywał flasha od razu ixtreme 1.2 a nazywa się Firmware toolbox

    ps. koleś z synitopsu mówił mi że na ixtreme nie wykryją mnie na xbox live to raczej nie mógł być xtreme bo wiadomo jak jest z tym flashem
     
  18. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    Jest bardzo dziwne ale jedno jest pewne. Na ixtreme 1.4 bez stealth patcha nic nie uruchomisz. No i polecam ci Kuva zmienić flasha jeśli grasz na live bo wygląda na bardzo niebezpieczny.
     
  19. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    Nie masz się o co martwić moja konsola nie jest podłączona pod neta(radiowy) a jeżeli już podłącze to tylko po to żeby zrobić update konsoli :)
     
  20. latoss

    latoss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    A skąd mogę ściągnać te stealt patche?
    Ok już mam
    Ale jak to zmontować czy co z tym się robi?
     
  21. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Nowy flash a stare gry?

    Pisze na forum-szuknie nie boli, wrecz przeciwnie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum