1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy flash za pomocą starego Tutka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rychu17, Listopad 1, 2011.

  1. rychu17

    rychu17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam chcialbym wykonać osobiście aktualizacje flasha z 1.91 na 2.0 za pomocą tego tutoriala Zobacz temat - Flash XBOX 360 jest to tut z 2008 roku więc nie wiem czy dam rade wgrać nim tak nowe oprogramowanie jeśli nie to co mam w nim pozmieniać??. myślalem o wgrywaniu JF ale wydaje mi sie ze mój stary komp i xp 32 mogą temu nie podołać licze na podpowiedzi pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    u nas na forum masz ładnie napisany tutek poszukaj a znajdziesz:)
     
  4. rychu17

    rychu17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzalem są ale wyszstkie na jf zazwyczaj dawałem dexterowi do wgrania ale ostatnio co troche jest jakaś zmiana a kiedys trzeba sie nauczyc
     
  5. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. rychu17

    rychu17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie ma gdzieś po polsku jak zbootować pamięc usb a no i nie napisalem ze mam benq
     
Wczytywanie...

Poleć forum