1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy FW LT+ jest już w rękach testerów.

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Tyran, Listopad 20, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Tyran

    Tyran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    LT+ wyjdzie najpierw na liteony, a w następnej kolejności na slimy.
    Wszystkie testy LT+ wypadły pomyślnie i nowy FW jest już w rękach testerów (może będzie jakiś wyciek ? :p)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. loosers77

    loosers77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no w końcu dobra wiadomośc bo teraz każda gra będzia miała ap25 więc i szybciej sie pojawi tym lepiej

    pozdrawiam
     
  4. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No nareszcie może już w tym tygodni go wypuszczą.
     
  5. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Same dobre wiadomości, ale moim zdaniem lepiej jakby wyszło jeszcze kilka gier z A.P. 2.5 dla 100% pewności.
     
  6. Utakata

    Utakata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli już w grudniu będę mógł sobie pograć w Brotherhooda :)
    Info dnia
     
  7. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    XBOX360 ISO

    Bez żadnego spoofa można zagrać w NFS i AC :] Więc nie trzeba czekać na LT+
     
  8. chudas94

    chudas94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    171
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mysłowice
    Już się nie mogę doczekać :D
     
  9. Gripix

    Gripix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no to czekamy mam nadzieje ze slim szybko wyjdzie po liteon ;-)
     
  10. kaidrol

    kaidrol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moglby ktos podrzucic jakiegos tutoriala do reflasha napedu.
    np. z 1.6 na LT
    chcialbym zrobic sam flashowanie gdy wyjdzie LT+
     
  11. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    No ja też już się doczekać nie mogę już nudzi mi się granie OFF gdy tylko sobie LT+ wgram do litka to tylko XBL.
     
  12. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Czyli mam rozumieć że Hitach LG został jak zwykle pominięty? Hmmm super świetnie. Czekam może wyjdzie jakiś patcher usuwający cały ten syf z gry
     
  13. Tr1SH

    Tr1SH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    265
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    ***owo
    Tylko ciekawe co z reszta gier...lepiej poczekac i sie upewnic...moze wyjdzie jakis patcher? bo z tym cieciem sciezek to wolalbym sie wstrzymac...
     
  14. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jaką resztą gier jeśli chodzi ci gry patchowane na jakiś tam wave to LT obsługuje wszystkie i nie trzeba nic paczować odpali gry takie od razu po pobraniu i takie paczowane.
     
  15. Utakata

    Utakata Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mógłbyś dać namiar na jakiś spolszczony poradnik ?
    Nie rozumiem do końca co tam piszą.
     
  16. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    1-Wypakowywujesz update dasha podany poniżej z UPDATE-KINECT-ADVENTURES.rar na pen-drive i go instalujesz

    MIRROR:
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service or
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service or
    http://www.mediafire.com/download.php?2h1zx562vedp5y7

    2-Usuwasz tamten dash z pen-drive i wypakowywujesz UPDATE-KINECT-ANIMALS.rar do pen-drive

    3-Instalujesz update dasha z UPDATE-KINECT-ANIMALS.rar

    MIRROR:
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service or
    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service or
    http://www.mediafire.com/download.php?dpmh5k0np2p6xo4

    4 - Wkładając płyte z AC:B wyskakuje prośba o update dasha. Naciskasz TAK .
    5. Ciesz sie grą !

    UWAGA ! Żeby to działało to AC:B NIE MOŻE BYĆ PATCHOWANY NA INNY WAVE !! BO DASHA NIE BĘDZIE !!!

    UWAGA 2 !!! AUTOR TUTKA NIE WIE CZY UPDATE DZIALA NA NFS (CHODZI O DASH , NIE O DZIALANIE GRY !)
     
  17. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  18. Tr1SH

    Tr1SH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    265
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    ***owo
    dla jednej gry nie warto ryzykowac..lepiej poczekac
     
  19. soczek87pl

    soczek87pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    no to jak to liteon? a co z benq i samsungiem ?
     
  20. gozdzikowa

    gozdzikowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    Właśnie odpaliłem AC:B na moim xboxie LiteOn v3 Jasper; iXtreme LT , tym tutkiem co podałem !!!!!
     
  21. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    @UP.
    A chodzi tobie teraz bez problemu Fable 3 ? No i tak z ciekawości NFS ?
    (mam LT 1.1 dash 8xxx Fable 3 teraz mi chodzi bez problemu dlatego pytam)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum