1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Harry Potter i Insygnia Śmierci cz.1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez damiancyn19, Grudzień 13, 2010.

  1. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Dziś pobrałem grę Harry Potter i insygnia śmierci cz.1 i nagrałem na płytę verbatim programem ImgBurn.
    Wkładam do X'a i wczytuje sie gra uruchamiam włącza się i daje nowa gra, poziom łatwy. Pokazuje się ekran i piszą w środku różne informację z gry a w prawym dolnym rogu pisze: WCZYTYWANIE(mam polską wersję, pobieraną z tego forum).
    Czekam, czekam chyba z 30 min i dalej to pisze i mruga i zmieniają się te informację(czyli się nie zacięło) ok.
    Postanowiłem nagrac na dysk nagrałem doszło do 100% i ok uruchamiam z dysku i to samo co się mogło stac prosze o szybką pomoc:(

    Z góry dzięki
    Pozdrawiam damiancyn19

    @Edit
    Nie pomożecie proszę:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. clinic121

    clinic121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Anglia
    Może nagraj z mniejszą predkością
     
  4. damiancyn19

    damiancyn19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałem z 2,4x i to samo ale jak zgrywałem na dysk zgrało 100% czyli z plytka chyba wszystko ok nie?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jaka plyta?
    Nagrywales wczesniej ta nagrywarka, nie bylo problemu?
    Obraz na 100% dobry?
    Spruboj nagrac innym programem np. CD Clone.
     
  6. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ściągnąłeś polski release REViVE / Noise4UP, tak?
    Twój problem wynika ze złego obrazu. Oba release mają właśnie taką wadę, że nie da się ich uruchomić (menu działa)

    Nie da się nic zrobić. Nie zagrasz w tą grę (w ten release)
     
Wczytywanie...

Poleć forum