1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Ihas - pierwsze nagrywanie xgd3

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez Akindusx, Listopad 7, 2012.

  1. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, pojutrze bede mial przerobiona konsole na lt 3.0 i nowego Ihasa. Po raz pierwszy bede nagrywal gry xgd3 na lt 3.0 Ihasem. Skorzystam ofc z poradnika, ale jesli nagrywarka ma juz wgrany firmware i jest gotowa do uzycia to czy musze jeszcze do niej cokolwiek dogrywac lub jakis fw pod dana plyte (bede nagrywal na verbatimy) ? Rozumiem, ze np. Forze Horizon przepuszczam w abgx z ustawieniami tak jak w poradniku "Nagrywanie gier pod lt 3.0" potem ustawienia w ImgBurn tak jak w poradniku i po prostu nagrywam ? Prosze zostawcie temat, jesli bedzie cos nie tak to najwyzej bede tutaj sie pytal. Pozdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    No witam witam. Wszystko jak napisałes znajduje się w poradnikach.
     
  4. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No wlasnie cos nie moge znalezc tego czy mam jeszcze cos dogrywac dodatkowo, jakis fw jesli nagrywarka ma juz wgrany firmware do nagrywania xgd3 :/
     
  5. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jeśli nagrywarka przerobiona to nic nie dogrywasz do niej więcej.
     
  6. bankajos

    bankajos Banned

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2012
    Posty:
    205
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zielona Góra
    Dokładnie. Wkladasz plytke. Odpalasz Imgburna(w poradniku masz krok po kroku co i jak). Wypalasz. Grasz ;d
     
  7. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oks, dzieki chlopaki, jakby co bede pisal pozdr :D Aha jeszcze jedno pytanie co do gier na 2 dvd, zawsze jest tak, ze 1dvd to multiplayer+tekstury, a 2dvd to single ? I mozna tak nagrywac, ze tylko 2dvd a tekstury wrzucamy na pendrive i wszystko smiga tak jak normalnie zainstalowana gra na 1 i 2 dvd ? Nagrywacie w ten sposob ?
     
  8. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    Wszystko jest na forum tylko wystarczy trochę zaangażowania kolego
     
  9. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A mozesz powiedziec chociaz w jakim dziale to znajde ? Bo szukam szukam i nic :/
     
  10. SkipeR

    SkipeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Można dograć tekstury później :)
     
  11. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jednak Ihas bedzie w poniedzialek, obecnie mam tylko przerobke konsoli na lt 3.0, moge sprobowac w takim razie Forze Horizon nagrac zwykla nagrywarka LG ?
     
  12. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Nowy Ihas - pierwsze nagrywanie xgd3

    Forze nie nagrasz zwykla nagrywarka

    Wysyłane z mojego T-Mobile myTouch 3G za pomocą Tapatalk 2
     
  13. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wlasnie przepuscilem Forze Horizon przez abgx z ustawieniami z poradnik "Nagrywanie pod LT 3.0". Mam rozumiec, ze wszystko ok i mozna nagrywac ? (ponizej screeny z calosci)

    [​IMG]


    Przeczytalem rowniez, ze akurat ta Forza nie ma zabezpiezcen CIV tak ? I mozna nagrac ja zwykla nagrywarka - sprobuje, ale wtedy ustawienia w IMGBurn daje takie same jakbym nagrywal Ihasem (tak jak w poradniku "Nagrywanie pod lt 3.0) tylko zaznaczam "Used Specified" czy "Calculate Optimal" ? Konsole mam juz na lt 3.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum