1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy internet - Problem z NAT'em

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez NikoBellic91, Lipiec 5, 2011.

  1. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    Witam. Niedawno zmieniłem dostawcę internetu z multimedii na LCS i w tym LCS jest wewnętrzne IP. Dołożyłem parę zł i dali mi zewnętrzne IP. Myślałem, że to naprawi mój problem z NAT, ale się myliłem. Robiłem dokładnie jak tutaj: [T] Zmiana NAT na otwarty - PREMIERA! Nowy XBOX - Online ale jak chciałem zapisać te porty to mi wyskoczył błąd Duplicated port. Mój router to D-Link DIR-100. Istnieje może na to jakiś sposób żeby to naprawić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jakiś port wpisałeś 2x i pewnie dlatego nie chce ci się dodać
    Otwórz wszystkie porty i sprawdzaj dalej
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Cos zle wpisalem wpisz i zrob screena z panelu konfiguracyjnego routera no i wstaw tutaj
     
  5. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
  6. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zapisuj co kolejno wprowadzony port
    Przypisałeś na stałe adres ip do x'a?
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tak jak kolega wyzej napisal wpisuj je po kolei i upewnij sie jaki ip ma konsola, a najlepiej przypisz na stale
     
  8. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    Czyli co teraz dokładnie mam zrobić ? Bo jestem w tym konkretnie zielony :F
     
Wczytywanie...

Poleć forum