1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy internet

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Trevo, Styczeń 5, 2011.

  1. Trevo

    Trevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema. Mam zamiar zmienić internet. Aktualnie mam z Satfilmu 4mb. Czy znacie jakiś dobry internet, w którym nie trzeba płacić dodatkowo za nowe urządzenia podłączane do sieci? Proszę tylko nie mówcie o TP, nie zamierzam wracać do tego szitu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Netia. Dobre oferty maja.
     
  4. Trevo

    Trevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jakieś inne propozycje?
     
  5. pnwelo

    pnwelo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TarnĂłw, Poland
    UPC sprawdź albo Vectre
     
  6. Sir Dejv

    Sir Dejv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    158
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza.
    Ja mam Telpol modem wielofunkcyjnty czy cos w tym stylu .. Moge podpiac 3 kable ethernet + mam Wi-Fi. Oplata tylko za predkosc. Nie dzieli mi predkosci jak mam podlaczone duzo urzadzen.
     
  7. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ja mam kablowke 16mb/s podpierty router na 3 kompty+ telewizja razem place 80zl zobacz u cb jakie maja oferty ... :)
     
  8. axe95

    axe95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suszec
    Ja bym netię odradzał bo aktualnie mam. Ping dawniej wynosił nawet 9000 ms po kilku telefonach jednak naprawili to. Musiałem czekać 1 rok. Naprawdę nie polecam w ogóle wpisz na google netia wysoki ping to masa ci tego wyskoczy. Kolega mówił o Era interent domowy i nie miał zastrzeżeń. Wypróbuj tp na miesiąc teraz cały czas reklamują.
     
  9. Trevo

    Trevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    TP już miałem i naprawdę to jest shit co chwile się wyłącza.



    A w tym UPC trzeba płacić za dodatkowe urządzenie?
     
  10. Trevo

    Trevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak tam z fastnetem?
     
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ja mam netie od 6 lat i pingi mam takie:

    [​IMG]

    Tylko nie mam przekierowanych portu dla testu na routerze dlatego wychodzi ze pakiety zgubione

    I szukanie zlych opinii o danym operatorze sie znajdzie i to pelno nie tylko dot. netii, to samo mozna powiedziec o UPC, TP, Vectra itd.
    Ja nie narzekam na netie i zawsze mam maks predkosc 20mbit/s ale mam ich lacza, nie jestem np na laczach tp
     
  12. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    Ja mam Vectrę ( 8mb ) i nie narzekam . Płacę 114,90 zł z kablówką w standardzie Platinum ( cyfrowa ileś tam kanałów ).
     
Wczytywanie...

Poleć forum