1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy iXtreme 1.61 !!! Pytanie!!!

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez dud22, Październik 31, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dud22

    dud22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tel Awiw/Dąbrowa Górnicza/Warszawa
    Ostatnio na mojego xboxa sciagnale sie jakas aktualka.
    Wszedłem więc na forum i widze temat o iXtreme 1.61, więc:
    Czy moge ściągnać np GTA dodatki nowe i czy będa mi działały na iXtreme 1.60 ?
    Mógłby ktoś wytłumaczyć
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie będą. No chyba, że będziesz używał activate.iso albo patchował obraz

    iXtreme a aktualizacja konsoli przez neta nie mają nic wspólnego
     
  4. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    aktualizował się dashboard, a nie..
     
  5. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    O no właśnie. Też mam 1,6 i nic nie patchowałem jeszcze. Fifa 10 mi chodzi normalnie bez tych patchów( i każda gra). Tzn. że teraz już muszę zacząć patchować albo active.iso?
     
  6. PRZYLEPIACZEK

    PRZYLEPIACZEK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Września
    fifa 10 miała jeszcze wave3 ale tekken 6 i nowy call juz wave4 więdz musisz przerobić
     
  7. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Proszę cię bardzo:

     
  8. Nugatek

    Nugatek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wrocław
    Prośba o pomoc

    Cześć Wszystkim!
    Czytałem większość postów odnośnie nowego iExtreme 1.61, ale nigdzie nie uzyskałem jednoznacznej informacji odnośnie mojego sprzętu, mianowicie:
    Mam napęd hitachi v046 i mam iExtreme 1,51. Wiem że pisaliście coś że nie ma konieczności przerabiania na nowy narazie (dodam, że wyczytałem że do mojego napędu jeszcze firmware nie wyszedł), że gry bedą chodzić na tym całym wave 4.
    Dobrze to zrozumiałem??
    Czyli że moge odpalić tekkena 6 mimo że ma zabezpieczenie v4? jakie prawdopodobieństwo bana na xbl??
    Proszę, jeśli ktoś wie jak te wszystkie ledwo przeze mnie poskładane od Was informacje interpretować- napiszcie czy mam czekać na firmware dla mojego napędu, czy nie muszę się obawiać nowego zabezpieczenia...
    mam nadzieję że w miarę czytelnie opisałem mój problem...
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    odpalic mozna. ryzkyko bana znikome jesli obraz jest zweryfikowany w abgx360
    ixtreme 1.51 dla hitachi nie sprawdza po prostu plikow pfi i video w obrazie. (to samo robi activate.iso dla ixtreme 1.6 -wylacza to sprawdzanie)
    wiec jesli pliki sa w porzadku (tzn abgx je potwierdzi) to granie na ix 1.51 jest bezpieczne
     
  10. ufoludekcrezy

    ufoludekcrezy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska .
    Dla mnie to paranoja ;] wgrałem ix1.61 żadnych większych zmian nie odczułem a i tak wstawka mw2 nie działała.... wiec lipa ;]
     
  11. Nugatek

    Nugatek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wrocław
    Dzięki bardzo !!
    Jestem bardzo wdzięczny
    :O)

    ...w takim razie nie przerabiam...:)
     
  12. fazzir

    fazzir Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zgdzam się z poprzednikiem ,dlaczego niedziała mw2 mimo to że mam najnowszy iextreme 1.61 w swoim benq ????/.
     
  13. mr-roba

    mr-roba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Też mam benq 1.61 i MW2 mi nie chodzi.
    Gdzieś czytałem, że te wersje nie są finalne czy jakoś tak. Trzeba uzbroić się w cierpliwość...
     
  14. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    mam pytanie czy to prawda,ze jutro wychodzi ixtreme1.6.1 dla litka?
     
  15. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Podobno ma jutro wyjść, pożyjemy, zobaczymy..
     
  16. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    MW2 nie działa Ci na 1.61, bo pewnie ściągnąłeś wersję nie finalna, czyt. zawierającą błędy, dlatego możesz użyć activate.iso + ryzyko bana, albo spatchować odpowiednimi patchami w abgx360 - tak żeby wszystko naprawił (nie mówię o zmianie wave, tylko poprawieniu obrazu). Co do iXtreme 1.61 dla litka, to krąży taka plota, że ma wyjść jutro... Sam czekam :) Temat zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum