1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Jasper

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dorsz, Sierpień 6, 2012.

  1. dorsz

    dorsz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Siema. Kupię jeszcze gdzieś nowego xboxa jaspera? A jeżeli nowych by nie było, to czy opłaca się kupić w tych czasach używanego jaspera? Na używanego mógłbym wydać tak 400-500 zł a na nowego tyle ile będzie kosztował.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    W sklepie zapewne już nie dorwiesz ale możesz poszukać na allegro :)
     
  4. dorsz

    dorsz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jest tylko jeden nowy ale z gwarancji. Używanego się opłaca?
     
  5. Herobrain

    Herobrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2012
    Posty:
    38
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeśli z gwarancji to nie bierz.
    Kup używkę jaspery to dobry sprzęt.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Co ty gadasz. Z gwarancji ms to dobry sprzet.

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. Dobo

    Dobo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    @up

    +1

    Weź poszukaj używane w dobrym stanie jaspery. Po co Ci nówka? :)

    Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2
     
  8. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jaspery najlepsze jak do tej pory. Awaryjność praktycznie żadna. Możesz kupować używke, nawet po wymianie w MS

    btw. nowych jasperów nie ma bo już nie produkują od początku 2010
     
  9. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    po co nówka?? z prostej przyczyny z tym sprzetem wiadomo ze sie nic nie bedzie dzialo ,a urzywka to kot w worku nigdy nie wiadomo czy to nie jakis szmelc po odratowaniu ktory padnie po kilku dniach.
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Wiesz co w sklepach internetowych może być ciężko, poszukaj w stacjonarnym ja ostatnio widziałem w swoim mieście jaspera, swoją drogą dlaczego nie może być slim ?
     
  11. dorsz

    dorsz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Kasy mało na slima, a 4gb nie chce, bo mało pamięci. Będę szukał używanego Jaspera.
     
  12. dorsz

    dorsz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A ile maxymalnie opłaca dać się za używanego jaspera?
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  14. dorsz

    dorsz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A Flacona jest sens kupować? Ma on wyjście HDMI?
     
  15. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    a wolisz zeby chodzil Ci rok czy 10 lat ?

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Taptalk 2 !
     
  16. dorsz

    dorsz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    no więcej niż rok na pewno :D
     
  17. duszekx360

    duszekx360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    180
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    bierz jaspera i sie nie zastanawiaj nad innymi . Nie bedziesz musial sie bac o przegrzanie ani o nic

    Wysłane z mojego Gio za pomocą Taptalk 2 !
     
  18. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Dorsz jasper lub Slim i tyle.falcon to loteria jednym działają bez problemu innym się psują itd.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  19. dorsz

    dorsz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    kurde jaspery nawet drogie są. używany ze sklepu z dyskiem 20gb 540zł. A takie pytanie, bo może przerobionego kupię: na nagrywarce HL-Dt-ST DVDRAM GH22NS40 nagram gry na xboxa?
     
  20. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    jak chcesz wydać 540 zł na konsole to kup Slima.
     
  21. dorsz

    dorsz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Slima 4gb?

    Znalazłem w internetach ofertę sprzedaży xbox slim 4gb. Dziwne mi się wydaje to, że kosztuje on tylko 400zł, sprzedawca dołącza do tego pada zasilacz itp oraz kinecta (o_O) a nawet pendrive 16gb. Papierów do niego nie ma. Nie wydaje wam się podejrzana ta cena?
     
Wczytywanie...

Poleć forum