1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy komputer

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez alutek95, Kwiecień 24, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    witam! chcialem kupic sobie czesci do kompa(procek,płyta glowna,karta graficzna i ram ze 3 giga) niestety malo sie na tym znam. czy ktos z was moglby zrobic mi liste czesci ktore moge kupic, tak zeby wszystko do siebie pasowalo? ;d. chce zeby komputer ciagnal nowsze gry, ale nie koniecznie na ultra-hiper grafice(ale tez nie na minimalnej, tak zeby dalo sie pogac ;). fundusze nieznane, najlepiej jak najtaniej :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    mistrzu al capone, gdybyś nie zauważył to autor tematu ma już Xboxa, alutek, na sprzęcie się nie znam, ale polecam pójść do komisu i pogadać z gościem, który zna się na rzeczy
     
  4. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
    dzis standardem jest 8 gb ramu ,4 rdzenie, karta graficzna hd 1 gb z hdmi , dysk 1TB dotego plyta glowna tak z duza iloscai wejsc sata i moze byc zintegrowana karta muzyczna 7.1
     
  5. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    prosiłem o listę części a nie mądrzenie się co gdzie i jak(to do "mistrza").Do Mniha: mialem taki zamiar jesli nikt mi nie zdoła pomóc ;)
     
  6. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    ja sie troche znam bo niedawno skladalem komputer dla kolegi i sie orientuje. napisz do czego chcesz komputer - tylko gra czy praca tez(jesli chcesz oryginalne programy :p)? i przede wszystkim jaka kwota maksymalna? mozesz napisac na gg: 7334301 (b. czesto niewidoczny)
     
  7. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    alutek nie to forum, full pseudo znawców... wal na gg 9050839 i TUTAJ.
     
  8. Pls

    Pls Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli 8gb ramu to tylko windows 64bit i pozostały soft też w 64bitowej wersji - jeśli takowy istnieje (coraz więcej się takich pojawia). Inaczej kij Ci z tych 8 gb.
     
  9. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  10. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    pierwsze co to powinieneś napisać czy chcesz stacjonarny czy notebooka ;)
     
  11. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    przeciez to chyba logiczne ze nie chce do gier notebooka... prawda? :D
     
  12. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    nie teraz na laptopie też pograsz w najnowsze gry. Podaj jakaś chcesz kase na sprzęt wydać i czy z monitorem czy bez ?
     
  13. magiczny

    magiczny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    597
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Podaj konkretnie jaki masz fundusz, bo bez tej informacji ciężko będzie coś składać.
     
  14. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    temat juz nie aktualny, uzytkownicy słoniu i bcg-pl juz mi pomogli ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum