1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy laser i nie mozna odczytac plyty

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez matryks, Lipiec 31, 2014.

  1. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, wymienilem laser na nowy i ciagle pisze mi ze nie mozna odczytac plyty, rzadko sie cos wlaczy ale najczesciej sie nie wlacza, w czym moze byc problem?Czy jezeli nie do konca usunalem zworke antystatyczna z lasera to moze byc tego problem? czy wtedy wogole by nie chodzil, dodam ze mam lt 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zapewne laser jest kiepski jak 90% z allegro.
     
  4. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    612
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    może tak być ze trafiłeś na wadliwy laser co często się zdarza z allegro, płyta próbuje się rozkrecić i nic z tego taki objaw?
     
  5. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A nie rozregulowales czasem napedu przy wymianie lasera ??
     
  6. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jest tak jak akir pisze....
     
  7. matryks

    matryks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zapewne wadliwy, takze zglosze go na gwarancje, a o co chodzi z tym rozregulowaniem napedu?

    ps. gdzie kupic laser zeby byl nie wadliwy?

    generalnie objawy sa takie, chodzi mi tu o kopie gier ze jedna gra chodzi inna nie, bledy ze sciereczka wyskakuja itp wiekszosc gier jednak nie chodzi tylko jednostki
     
  8. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiem czy nie lepiej ci wyjdzie kupić cały napęd. Te chinskie lasery są kiepskie a nowego orginalnego nie kupisz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum