1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy laser

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Stoprobanda, Sierpień 30, 2012.

  1. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zamontowałem w konsoli nowy laser i nie czyt wogole płyt wszystko sprawdziłem 3 razy i dalej lipa POMOCY!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zworkę odlutowales?

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Ostatnio kupowałem nowe lasery i były... Bez zworki. Ważne że działają.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  5. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rozlutowałem i nie działa załamka zrobiłem totalnie wszystko ok jedyna chyba możliwosc to wadliwy laser
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A które śrubki odkrecales? Jeśli te od dołu mazniete farba to rozregulowales mechanizm.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  7. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Ja nie mogłem odkręcić tych śróbek co trzymały szyny i powyginałem blaszki co trzymały szyny i napęd uwaliłem bo laser źle chodził.
     
  8. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No odkręcałem czy idzie jakoś to naprawić?
     
  9. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poradziłem sobie. Temat do zamknięcia.
     
  10. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Napisz chociaż co było nie tak .
     
  11. Stoprobanda

    Stoprobanda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dokładnie to co kolega wczesniej napisał odkręciłem te śrubki a potem przykręciłem do końca wykręciłem je i powoli po jednej dokręcałem do momentu aż lakier na gwincie nie znajdzie się równo z płytką i tak 3 razy za 2 razem udało sie i działa pozostaje jeszcze kwestia delikatnej regulacji gdyż trochę mieli płyty
     
Wczytywanie...

Poleć forum