1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy LITEON, v2?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TymonPRO, Czerwiec 12, 2009.

  1. TymonPRO

    TymonPRO XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2008
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odnotowany został nowy Liteon, oczywiście odczytanie z niego klucza jest jak na razie niemożliwe. Napędy datowane są na marzec 2009 i występują już w konsolach które są na rynku europejskim.

    [​IMG]

    Źródło::: Zobacz temat - Nowy LITEON, v2?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    LiteOn v1 na raie mi wytarcy :p
     
  4. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Heheh.Ciekawe ile jeszcze liteonow lub innych napedow wymyśla:p
     
  5. MiSzCzU

    MiSzCzU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Haha... Mądre posunięcie, jeśli Microsoft będzie robił tak dalej to straci klientów, przynajmniej w Europie.
     
  6. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    odczytanie klucza mozliwe ale nie przez specow co umieja tylko obslugiwac jungleflashera :D
     
  7. Tharwynn

    Tharwynn Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Piekary Slaskie

    haha. Nie przez speców od Jungleflashera? Tylko szkoda ze zlamalo go Team Jungle. Przykro mi. Next time pomysl potem pisz.
     
  8. ogrodnik10

    ogrodnik10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ten nowy litek ma pozłacany pin 707 co uniemożliwia zczytanie klucza, ale kto się zna wie, że klucz da się wyciągnąc też z innych punktów
     
  9. Cloud Strife

    Cloud Strife Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie ja miałem taki problem, ale klucz odczytał się jak przyłożyłem do innej ścieżki, oznacza to że przy nowym liteonie będzie trzeba rozkręcać płytę główną napędu :p
    To się nazywa pazerność
     
  10. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka

    Ja to mysle , ze to przypadkiem tak wyszlo , ze z nowego napedu nie da sie sczytac klucza starym sposobem :p Ot ktos porzadki robil na fabryce i poprzedni surowiec zastapiono zlotem , np dla polepszenia jakosci sprzetu ... :DD
    Podobnie jak bylo z wave3 , ktore pojawilo sie w zwiazku z dodaniem aktualizacji na plyte z gra :p Nie mysle , ze to bylo zamierzone dzialanie Microsoft'u))

    Cociaz jezeli jest tak jak ktos pisal wczesniej , jedynie pin ktory sluzyl do sczytywania klucza min. , to calkeim mozliwe , ze MS chcial sie wycwanic nieco :p ale nie wyszlo.
     
  11. Staroch

    Staroch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ten liteon niczym sie nie rozni : ) poza tym ze przez pare miechow beda mieli mniej graczy co graja na kopiach zapasowych : ) i tak te zabezpieczenia obejda i beda przerabiali te napedy niedlugo :D
     
  12. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    czyli jak większość ; )
     
  13. sebool12

    sebool12 Guest

    W sumie ciekawe po co wypuścili nową wersje? Ma jakieś nowe zalety czy tylko to, że posiada nowe zabezpieczenia. Na allegro są już jaspery z marca, ciekawe czy posiadają też te napędy :p
    A co do piractwa. Ja kupiłem konsole, żeby grać a nie ładować kasy w gry i potem chwalić się jaki to ja jestem legalny.... Po prostu żal mi takich ludzi jak np mamy tutaj Dojo, który pewnie za swoją konsolą świata nie widzi i każdy grosz stara się wydać na nową grę zamiast na coś pożytecznego co może się mu naprawdę przydać ;]
     
  14. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    zacznij czytac ze zrozumieniem... mala podpowiedź "umieja tylko obslugiwac", next time pomyśl potem pisz
     
  15. Damian s

    Damian s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    Może ten nowy liteon okaże się lepszy od starego liteona.A pro po piractwa,to konsoli nie chcę przerabiać,ze względu na gwarancję.Nie wiem czy wiecie ale im więcej piratów,tym będą gorsze gry,po prostu wydawcy nie będą mieli z czego zapłacić dobrym developerom,jak każdy będzie piracił :-/
     
  16. Damian s

    Damian s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gryfino
    Mogą nawet z ubożeć produkcje na x360,w stosunku do PS3,ponieważ dużo osób ma przerobionego x360,a na PS3 nikt nie ma na chwilę obecną piratów.
     
  17. Kris194

    Kris194 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    lol już raz było mówione że flash napędu nie ma nic do psucia się konsoli wieć valkorn nie wprowadzaj ludzi w błąd jak się nieznasz
     
  18. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Damian's

    developerzy i tak doja kase na calym swiecie wiec nie masz o co sie martwic ;)
     
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jakos wiekszosc gier i tak lepiej sie sprzedaje na Xsie niz na Ps3 :)
     
  20. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Złamanie tego napędu to tylko kwestia czasu, więc nie wiem czym tak naprawdę się przejmujecie. A co do piractwa będzie do puki gry nie będą tańsze i to tyle. Ja na razie nie przerobiłem konsoli bo było mnie stać na te tytuły w co gram. A teraz zbieram na FM3 :)
     
  21. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Z czego wiem to odczytanie klucza nie jest możliwe w 83850c A0A2 i wiele osób myli go z 74850C, który od paru miesięcy również jest w rewizji A0A2, ale z nim już nie ma problemu z flashem. Brakuje tylko serial number, który w tej wersji nie występuje.
    Że co ??


    ps.
    Jeżeli jeszcze raz ktoś wyskoczy z offtopem leci warn.
     
Wczytywanie...

Poleć forum