1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy napęd a klucz ze starego?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Flesh, Październik 6, 2011.

  1. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Witam wszystkich!

    Mam taki mały problem a mianowicie posiadam XBOX360 Elite i padł mi napęd (Lite-On DG-16D2S-09C 83850C) i chcę się dowiedzieć czy jeżeli kupię nowy napęd na allegro to po podłączeniu będzie wszystko działać? Poprzedni napęd miałem przerobiony przy zakupie na LT 1.1 i posiadam od niego płytkę która była razem z konsolą. Jak wgrać do niego nowego LT+ 2.0 czy używać klucza ze starego napędu czy po prostu "wyciągnąć" z niego klucz za pomocą USB Probe V3?

    Proszę o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Timon123

    Timon123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jezeli masz klucz na plytce jakiejs to nie musisz miec usb probe. Wystarczy zasilanie z konsoli albo z innego zrodla + kabel sata.
     
  4. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Na płycie mam takie pliki:
    [​IMG]
    I teraz tylko wystarczy podpiąć napęd do kompa i co i jak mam ustawić w JF żeby wszystko było ok?
     
  5. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kupujesz obojętnie jakiego litka do fata. Odpalasz jf, góra source twoje dummy z płytki, dół target otwierasz LTPlus-025-v2.0.bin , klikasz spoof source to target, mtk flash intro device/id, write, jak zapisze outro. I to wszystko.
     
  6. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Dzięki Darcik za pomoc teraz już wszystko wiem :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum