1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy napęd, a kopie zapasowe

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Dark AlexX, Kwiecień 11, 2009.

  1. Dark AlexX

    Dark AlexX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    The Lost
    Na allegro znalazłem ciekawą aukcje:
    LITEON DG-16D2S NOWE NAPĘDY FLASH MONTAŻ GRATIS (597318534) - Aukcje internetowe Allegro

    Mam zamiar kupić ten napęd, ale nie wiem czy będzie pasował do mojej konsoli z 2005 roku. Moj xbox juz ledwie czyta płyty, więc i tak muszę wymienić albo kupić nową konsolę, ale kupując tylko naped "trochę" zaoszczędzę.

    I czy taki napęd jak wymienię, to będzie mi czytać kopie zapasowe? Nie muszę nic więcej robić, tylko wystarczy, że go wymienie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na tej aukcji gość flashuje napę ixtremem i montuje więc jak skorzystasz z tej aukcji to masz już wszystko gotowe do gry w kopie zapasowe. A jakbyś tylko napęd kupił to musisz sam wgrać ixtreme i zamontować
     
  4. Dark AlexX

    Dark AlexX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    The Lost
    aha, czyli jak u niego to kupie i zamontuje do swojej konsoli, to bede juz mogl juz odpalac piraty, tak? Nic wiecej?

    tylko kwestia, czy bedzie pasowac do mojej konsoli z 2005.
     
  5. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    On oczekuje że wysyłasz do niego swoją konsolę, on ci wsadza nowy, przerobiony napęd i odsyła konsole z nowym napędem. Koleś jest pewny, bo sam od niego kupowałem konsolę xbox premium i wszystko było ok. Z resztą ma same pozytywne komentarze na allegro. A jak nie chcesz słać konsoli to mu napisz na GG żeby ci wysłał sam napęd już przerobiony i wtedy tylko go montujesz do x-a i podpinasz kabel sata i będzie ok, Co do konsoli z 2005r to powinno być ok, ale najlepiej j zapytaj się go na GG (masz jego numer w aukcji)
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Będzie pasować, tylko musisz przesłać/zawieźć klucz napędu lub cały napęd do tego kolesia i on zrobi spoofa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum