1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy napęd, a kopie zapasowe

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Dark AlexX, Kwiecień 11, 2009.

  1. Dark AlexX

    Dark AlexX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    The Lost
    Na allegro znalazłem ciekawą aukcje:
    LITEON DG-16D2S NOWE NAPĘDY FLASH MONTAŻ GRATIS (597318534) - Aukcje internetowe Allegro

    Mam zamiar kupić ten napęd, ale nie wiem czy będzie pasował do mojej konsoli z 2005 roku. Moj xbox juz ledwie czyta płyty, więc i tak muszę wymienić albo kupić nową konsolę, ale kupując tylko naped "trochę" zaoszczędzę.

    I czy taki napęd jak wymienię, to będzie mi czytać kopie zapasowe? Nie muszę nic więcej robić, tylko wystarczy, że go wymienie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na tej aukcji gość flashuje napę ixtremem i montuje więc jak skorzystasz z tej aukcji to masz już wszystko gotowe do gry w kopie zapasowe. A jakbyś tylko napęd kupił to musisz sam wgrać ixtreme i zamontować
     
  4. Dark AlexX

    Dark AlexX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    The Lost
    aha, czyli jak u niego to kupie i zamontuje do swojej konsoli, to bede juz mogl juz odpalac piraty, tak? Nic wiecej?

    tylko kwestia, czy bedzie pasowac do mojej konsoli z 2005.
     
  5. falcon1984

    falcon1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    237
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    On oczekuje że wysyłasz do niego swoją konsolę, on ci wsadza nowy, przerobiony napęd i odsyła konsole z nowym napędem. Koleś jest pewny, bo sam od niego kupowałem konsolę xbox premium i wszystko było ok. Z resztą ma same pozytywne komentarze na allegro. A jak nie chcesz słać konsoli to mu napisz na GG żeby ci wysłał sam napęd już przerobiony i wtedy tylko go montujesz do x-a i podpinasz kabel sata i będzie ok, Co do konsoli z 2005r to powinno być ok, ale najlepiej j zapytaj się go na GG (masz jego numer w aukcji)
     
  6. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Będzie pasować, tylko musisz przesłać/zawieźć klucz napędu lub cały napęd do tego kolesia i on zrobi spoofa.
     

Wczytywanie...

Poleć forum