1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy napęd a przeróbka

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez turysta, Sierpień 16, 2010.

  1. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Witam! Ostatnio sie tak zastanawiałem i mam pytanie. Mam przerobioną konsole ale chciał bym ściągnąc kodeki do filmów. Czy jezeli bym kupił napęd i jakos zaktualizował go zeby miał oprogramowanie od xboxa to czy po zamianie ze starym mógł bym ściągnąc te kodeki bez strachu o bana? czy jest takie coś możliwe?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    mozesz odlaczyc naped i podlaczyc sie do live
     
  4. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    i wtedy nie dostane bana? a czy kodeki zapiszą sie na dysku?
     
  5. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    a czemu normalnie sobie nie sciagniesz ? . przeciez teraz nie ma banow
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie zapisza się
    za każdym razem musisz sie łaczyć z xbl
    rozwiazaniem jest przekonwertowanie filów do wmv i ewentualne wtopienie napisów w film jak mają
    kodek wmv jest wbudowany na stałe w system xboxa
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jesli wczesniej nie sciagl kodekow na tym koncie live to powinny dzialac po odlaczeniu konsoli od neta.
     
  8. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    tzn musze założyc konto do live i wtedy ściągnąc bo nie mam konta. Wtedy powinny działac? a co z tym napędem, odłączyc czy nie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum