1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy napęd - czy po wsazdeniu trzeba coś zmieniać w sofcie?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez GodHateUsALL, Listopad 18, 2009.

  1. GodHateUsALL

    GodHateUsALL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
    witam kolegów! Mam pytanie - czy jak wyminie napęd ponieważ mój nie czyta płyt to czy trzeba coś w sofcie/napędzie zmieniać? czy trzeba go do serwisu oddawać jak się samemu umie go wmątować?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Nie jestem pewien ale będziesz chyba jeszcze raz musiał klucz napędu wgrywać jak inny chcesz
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    na 100% trzeba przegrać klucz napędu ze starego do nowego
     
  5. GodHateUsALL

    GodHateUsALL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
    a to można jakimś domowym sposobem czy trzeba do serwisu?
     
  6. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Tak jak kolega wyżej napisał na 100% będzie potrzebny klucz ze starego napędu, w przeciwnym razie będzie ci tylko czytał filmy DVD.
    Napisz jeszcze jaki napęd posiadasz(ten zepsuty):)
     
  7. GodHateUsALL

    GodHateUsALL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
  8. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Jeszcze napisz na jaki chcesz zmienić??
     
  9. GodHateUsALL

    GodHateUsALL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnik
    możliwe że też na hitachi ale jak może być różny to na lite-on'a
     
  10. ramsonX360

    ramsonX360 Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    Najlepiej by było jakbyś oddał ten stary napęd do ziomka który zajmuje się przeróbką itp. Wtedy on sczyta klucz z zepsutego napędu a następnie wgra go do nowego. Jak będzie chciał to od razu wgra ixtrema w przypadku lite-ona to 1.6 a w przypadku hitachi najlepiej 1.51(czyta wszystkie gry)

    No chyba że masz kasę i trochę pojęcia to musisz chyba kupić:
    -Sterowniki karty sata VIA 6421A
    -Xecuter CK3 Pro
    -
    Odpowiedni FW Ixtreme
    -
    JungleFlasher 0.1.66b
    -Drugi napęd

    Jak się mylę to proszę mnie poprawić:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum