1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy napęd do starego Xboxa.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Meganz32, Marzec 25, 2014.

  1. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Witam posiadam xbox arcade (biały) no i niestety spalił się napęd w nim. Udało mi się załatwić napęd sprawny z wgranym LT 3.0 jednak wiadomo, że nie będzie działało, pytanie teraz co muszę zrobić. Jeżeli ktoś mógłby podesłać jakiś poradnik lub objaśnić będę bardzo wdzięczny.

    Wszystko co będzie potrzebne dopiszę, tylko proszę pytać jakie informacje są do tego potrzebne.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaki miałeś napęd i jaki kupiłeś? Masz może klucz napędu ze starego? Jak tak to wystarczy, że wgrasz do nowego i powinno śmigać.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Stary napęd to jest Liteon DG-16D2S, a nowy napęd to Toshiba(Samsung) TS-H943. Obawiam się, że nie odzyskam klucza ze starego napędu, jakieś propozycje?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Napęd i tak czytać gier nie będzie nawet jak będziesz mial klucz. Czeka cie zakup liteona plus rgh do odzyskania klucza

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
    1 osoba to lubi.
  6. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Hmm RGH mam na innej konsoli, czy to coś pomoże w tym?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie. RGH musi być założone na tej konsoli z której chcesz wydobyć klucz.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Czyli pozostaje mi naprawa napędu w jakiś sposób, cóż. Dobra, temat do zamknięcia w sumie, dzięki wszystkim.
     
Wczytywanie...

Poleć forum