1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy napęd do xboxa

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez arecki2028, Listopad 3, 2010.

  1. arecki2028

    arecki2028 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Zepsuł mi się napęd w xboxie (liteon) z ix lt
    Kiedy kupie używany napęd samsung z ix 1.2, bede musiał wgrywać jakieś klucze ?
    A jak tak to proszę o instrukcje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomigsm

    tomigsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Tak bedziesz potrzebowal wgrac klucz swojej konsoli.Poszukaj jest tych tematow MEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGAAA duzo
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    a masz klucz ze swojego liteona? jak nie to dodatkowo czeka Cie lutowanie i ciecie sciezek.
     
  5. arecki2028

    arecki2028 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a co ci sie stało z napędem ? może nie trzeba wymieniać tylko go naprawić ?
    lub skalibrowac laser ? a moze wystarczy go przeczyścic ....
     
  7. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie kupuj Samsunga tylko ten sam napęd co miałeś, bo nowy dash wykrywa spoof napędu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum