1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy napęd , jaki ??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LeonSkennedy, Lipiec 3, 2011.

  1. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Witam . Po nie udanej próbie wgrania fw mój napęd się spalił (odwrotnie podłączony kabel ) Jestem zmuszony kupić nowy . Czy polecalibyście jakiś ? Z tego co słyszałem to na chwilę obecną Samsung jest dobry bo nie wspiera AP.2.5 , czy wgle to będzie działać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz kupić taki sam jak mialeś w konsoli...co miałeś??
     
  4. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Liteona , to nie mogę na samsunga zmienić ? Bo klucz mam od niego
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    kup liteona....bo nowy dash wykrywa podmiane....kiedyś mozna było na benq podmienić....ale ten dash podobno wykrywa
     
  6. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    ale mi nie zależy żeby online grać , tylko offline , a z samsungiem byloby mi bardzo wygodnie
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    heh bo tanszy.....jak uważasz...nie wiem czy zadziała
     
  8. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    że tańszy to mnie to rybka , ale o to AP mi chodzi , a jeśli już liteona , to gdzie widze jaki to jest , bo slyszalem ze sa wersje v1/v2/v3 ?
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    74850, 83850 v1
    83850 v2
    93450 v3
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wszystkie liteony z fata są takie same...róznia się tylko softem...ale do v1 można wgrac np v3...nie ma problemu
    wiec kup byle jakiego litka
     
  12. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  14. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    A powiedz mi kolego drogi , jak będzie z kluczem i przerabianiem tego ? Czy ja mam wrzucic tam swój klucz , czy z tamtego napędu musi być ?
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    klucz ze swojego....a z tamtego gdzieś sobie zgraj i sprzedaj konsole z rrodem i z kluczem.....
     
  16. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    ok . wszystko w tym temacie , dzieki wielkie za pomoc . Pozdro Temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum