1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy napęd, LT .

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rybusp, Październik 28, 2012.

  1. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem nowy napęd do swojej konsoli, posiadający LT 3.0. Co muszę zrobić by ten napęd razem z przeróbką działał na mojej konsoli i moim dash`u ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Musisz wgrać do niego klucz z aktualnego napędu.
     
  4. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zajrzyj do działu LT / Artykuły, tam są tutoriale do wszystkich napędów.
     
  6. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Jeśli ktoś prosi o pomoc to niech najpierw przejrzy forum w poszukiwaniu odpowiedzi.
    Wyciągnij klucz z starego napędu i wgraj do nowego. Tuty na forum. Jeśli za trudne to do magika.
     
  8. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przejrzałem forum i jeżeli nie mogę tego zrobić bez przejściówki USB/SATA to jest to dla mnie nie opłacalne, bo ktoś może zrobić mi to za 30 zł. Ale mam jeszcze jedno pytanie, czy jeżeli wymienię ten napęd to będą od razu mi działały oryginalne gry ? Nawet jeżeli to będzie napęd innej marki ?
     
  9. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Napęd powinien być tej samej firmy jak ten zamontowany oryginalnie w konsoli.
     
  10. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powinien ? A jeżeli będzie inny ? Z tego co zdąrzyłem się dowiedzieć nie ma to większego znaczenia , aczkolwiek kilka razy na forum ktoś o tym wspomniał . Ja teraz w konsoli mam napęd inny niż był fabrycznie i działał normalnie . Ktoś mi to wyjaśni ? Jaka jest zależność ?
     
  11. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    370
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Na napędzie innej firmy niż był oryginalnie nie będą działały gry xgd3.
     
  12. RealMadryt

    RealMadryt Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    po co ci ten nowy napęd bo niewiem czy ja go bede potrzebował więc powiedz
     
  13. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mrowa522 napiał iż na napędzie innym niż oryginalny nie będą działały mi gry z XGD3, a właśnie na tym polega przede wszystkim mój problem. Od kiedy mam ten napęd nie działają mi gry z zabezpieczeniami XGD3, aż w końcu przestał w ogóle poprawnie czytać. Nie czytał nawet oryginałów z XGD3. Jak mam się dowiedzieć jaki napęd był oryginalnie w konsoli ? Jest to możliwe ? Czy ta informacja jest pewna ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum