1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy naped nie dziala

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez halsky690, Grudzień 16, 2011.

  1. halsky690

    halsky690 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem konsolke mam juz 3lata przerobiona oczywiscie kiedys mi sie popsul naped nie czytal plyt wiec ostatnio zamowilem naped na allegro zamontowalem go do mojej konsoli i do tego kupilem nowa gre f.e.a.r 3 zeby sprawidzic czy dziala naped . nie dziala pojawia sie komunikat odtworz dvd a przypominam ze gra orginalna. prosze o pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    wgrales klucz ze starego??
     
  4. halsky690

    halsky690 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wgralem bo nie mam jak wgrac tego klucza :( to co oryginalna nie poleci mi teraz ?
     
  5. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Nic ci teraz na tej konsoli nie poleci. Musisz wyciągnąć klucz ze starego napędu i wrzucić do nowego. Inaczej będziesz sobie mógł tylko w demo pograć.
     
  6. halsky690

    halsky690 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra to mniej wiecej wiem co mam robic klucz gdzies mam na kompie tylko zero pojecia jak wgrac do nowego napedu ... a jak to ogarne to bede mogl nazynac tez w ogrinalne ?
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    oryginały zawsze działają na przerobionych konsolach.
     
Wczytywanie...

Poleć forum