1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy napęd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ronaldinho, Grudzień 7, 2010.

  1. ronaldinho

    ronaldinho Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam napęd hitachi i chcę zamienić na lite-on i mam pytanie czy przeróbka lt+ będzie działać
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Melkorn

    Melkorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Konin
    Witam


    Kolego z tego co mi wiadomo to napendy po spoffie nie smigaja wymagany jest orginalny napend.


    Pozdrawiam
     
  4. ronaldinho

    ronaldinho Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    kurde a jak spoofuje na samsunga
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    możesz zmienić na liteona ,ale jest to tzw. spoof napedu
    i jest on w tej chwili wykrywalny i grozi banem na xbl
    jedynie móglbyś grać offline....
    to samo dotyczy sie spoofa na samsunga = ban na xbl ,tylko offline możesz grać
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na t+ wogole spoof nie zrobisz. Jak masz hitachi to musi zostac hitachi. wgraj ixtreme 1.51 i wszystko bedzie dzialac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum