1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Napęd?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siweek, Listopad 13, 2011.

  1. siweek

    siweek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Przez dłuższy czas nie interesowałem się zbytnio tematem przeróbek i związanych z nią rzeczy. Po prostu pobierałem grę, patchowałem i nagrywałem. Wszystko było ok do teraz. Zaczęło się od nowej FIFY. Naczytałem się, że nie będzie działać, że przy aktualizacji cofa przeróbkę i wgl same problemy. Potem doszedł temat gier takich jak Batman AC, GoW 3, Cod MW2. Każdy pisze coś o LT 2.0, o nowych napędach, że bez tego nic nie zdziałamy. Troche mnie to zmartwiło gdyż posiadam napęd Hitachi z iXtreme jeśli się nie myle coś w okolicy 1.41 (gry tylko WAVE 2), pomimo tego zaryzykowałem 1 płytke na fife, bo czasem warto zaryzykować. Jak na razie bez podłączania do sieci wszystko hula. I teraz czas na moje pytania:
    1. Czy inne gry powinny chodzić?
    2. Czy wymagany jest nowy napęd? (Z tego co się orientuje na Hitach nie ma LT 2.0)
    3. Jak już to jaki?
    4. Czy podłączenie nowego napędu polega na przepięciu kabli czy jest to bardziej skomplikowany proces?
    Z góry dzięki za pomoc ; )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wariored

    Wariored Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    1. Nie będą chodzić.
    2. Nie
    3. :/
    4. Kabelki
     
  4. siweek

    siweek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odpowiedz nie do końca logiczna. Jeśli nie będą chodzić i nie musze wymienić napędu to co mam zrobić? Z tego co wiem LT 2.0 jest niedostępny na napęd Hitachi.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Po wymianie napedu gry z xgd3 i ap25 nie dzialaja wiec po prostu musisz czekac na 2.0 dla hitachi.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    gosciu nic nie wie a wielce chce pomoc... co do tego czy inne gry beda dzialac to sie nie wypowiem bo nie wiem, powiem tylko tyle ze FIFA nie potrzebowala LT 2.0 i bo byla w starym standardzie, domniemam ze gry XGD3 nie beda dzialac, wymiana napedu to nie tylko zmiana kabelkow, trzeba jeszcze wyciagnac klucz napedu ze starego i wgrac do nowego zeby konsola widziala nowy naped
     
  7. siweek

    siweek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy dobrze rozumiem, nie mam żadnej możliwości żeby nowe gry działały ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum