1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy. Nie znam sie na Xboxie a chce kupic.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cemek, Czerwiec 20, 2010.

  1. Cemek

    Cemek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    KIELCE
    Witam! Jestem nowy i nie znam sie na Xbox a chce sobie kupic. Czym sie różni Xbox arcade od elite? Ktory lepszy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Crespo

    Crespo Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
  4. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie nabijaj postów, tylko poszukaj. użyj funkcji szukaj, przewiń ze 2 strony w dziale i będziesz miał, a tak po za tym szukanie w google nie boli:)
     
  5. kenczi

    kenczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Samemu ciężko dupcie ruszyć ? 3 sek. w google i po sprawie, ale nie TROLLE nie mają mózgu i nie myślą :mad:
     
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Co się czepiacie, świeży jest i ma prawo nie wiedzieć. Elite różni się kolorem, dyskiem 120gb, posiada headset i wyjście optyczne.
     
  7. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Ma prawo nie wiedzieć, ale ma też obowiązek używania wyszukiwarki forumowej/google PRZED napisaniem tematu.
    Który lepszy? jak sama nazwa wskazuje: ELITE.
     
  8. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Konsole Arcade i elite mają takie same bebechy. Elite po za tym posiada dysk 120 gb, kabel HD, headset, 2 pady. Powiem ci, że warto dołożyć te 200 zł i kupić elite, z tego względu, że w tych czasach dysk warto mieć w konsoli. Wiadomo instalacja gier na dysk, ściąganie dem, dodatków. A jak nie masz tyle kasy to bierz arcade, a jak dozbierasz to kupisz sobie dysk, przeniesiesz profil i wszystko cacy :) pzdr
     
  9. Przewodnik

    Przewodnik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Konsole w gruncie rzeczy różnią się najbardziej dyskiem i... kolorem.
    Osobiście myślę, że warto dołożyć troszkę więcej do Elite i cieszyć się bogatszym zestawem.
     
  10. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystko ma takie same bebechy w środku.
    Różnice:
    -obudowa - Arcade biała | Elite czarna
    -pamięć - Arcade pamięć 256-512 mb | Elite 120 gb
    -kabel ethernet - Arcade brak | Elite jest
    -pad - Arcade jeden biały | Elite 2(?) czarny
    -kabel do tv - Arcade na zwykłe chinche | Elite Component (HD Ready)

    Jak coś sobie przypomnę to wypisze ;p Pozdrawiam

    Edit: Ogólnie rzecz biorąc lepiej brać Elite (lepszy zestaw do śmigania po necie), ale oczywiście do Arcade możesz dokupić dysk 20 gb lub 60 gb jeżeli Ci 120 gb jest niepotrzebny i też możesz śmigać czy to po necie czy nie

    Edit 2: Jak dokupisz dysk i drugiego pada do Arcade to wyjdzie mniej więcej tyle ile Elite kosztuje

    Edit 3: Na przyszłość
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum