1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy nr seryjny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez androziom, Luty 20, 2011.

  1. androziom

    androziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubuskie
    Witam. Mam problemy z wyjściem HDMI i podejrzewam, że problem tkwi w płycie głównej, i czy:
    1 jak oddam xboxa do serwisu i wymienią płytę główna to czy konsola będzie miała inny nr seryjny?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  4. pusio1996

    pusio1996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oczywiście że tak.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak w serwisie ms to nie :p w wiekszosci przypadkow nr seryjny pozostaje niezmieniony mimo ze plyta glowna zostala wymieniona.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  6. androziom

    androziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubuskie
    aha bo mam zepsute hdmi.Ale ostatnio podłączyłem się do neta a w i przez przypadek włączyłem assassins 3 z złym crc i podejrzewam że mnie oflagowali czy po wymianie płyty głównej flaga zniknie?.
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak po wymianie płyty flaga zniknie
    chyba że tą flagę ustalą że już masz to
    wtedy ci nie wymienią bo nie uznają ci już gwarancji
     
  8. androziom

    androziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubuskie
    aha dzięx bo tak w ogóle to nie ma pewności że mam flagę jedynie istnieje duże ryzyko.A tak na marginesie czy aby na pewno xbox sprawdza sumy kontrolne crc?
     
  9. kamykle

    kamykle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ja mam takie, moze dla niektorych smieszne pytanie, ale mimo wszystko napisze. Czy, jak sie wykupuje te punkty na xlive, to przy uzbieraniu duzej ilosci pkt`ow, to mam jakies wieksze przywileje, typu, gre oryginalna mamna dysku, a nie potrzebuje do uruchomienia jej plytki? Bo pelnych gie na pewno nie ma, a nie bede placil 260zl za 5tys pkt, skoro nawet tych gier nie mam, ale to niewazne, po prostu, od wczoraj mam ixa slima, to teraz sie musze martwic o szczegoly:) Kiedys mialem przerobionego arcade, to mnie to obchodzilo, jak zeszloroczny snieg:) ... Pzdr:)
     
  10. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Ja się częściowo do tematu dołączam:
    Co się stanie jeśli moja oddam MS konsolę oflagowaną i podasz transportu do nich dostanę bana, to oni mi oddadzą zbanowaną, czy zabiorą :)?
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zadzwoń do M$ i się zapytaj ... :p
     
  12. androziom

    androziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubuskie
    Właśnie co się dzieje jeżeli MS wykryje ingerencje w konsolę?Obarczą mnie jakimiś kosztami???
     
Wczytywanie...

Poleć forum