1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy pad i problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez majstersztyk, Listopad 13, 2009.

  1. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    kupiłem właśnie konsole xbox 360 elite i do tego 2 pada i jest taki problem ze pad nie chce sie podłączyć ciągle miga ale nie chce sie załączyć czy trzeba go jakoś zainstalować czy coś? bo ten który był w zestawie działa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Musisz kliknąć przycisk na konsoli obok kart pamięci i trzymać przycisk na padzie taki mały na górze obok napisu M$
     
  4. Ninja

    Ninja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Włącz konsole potem naciśnij na przycik pod wejściami na karty pamięci (taki mały), i jednocześnie naciśnij na padzie taki przycisk (jest on z tyły obok tego szarego wejścia) poczekaj aż pad się połączy z konsolą
     
  5. Eldron

    Eldron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubań
    na padzie i na konsoli masz takie małe okrągłe guziczki wciśnij najpierw na konsoli potem na padzie i powinny się skonfigurować (konsola i pad muszą być włączone)
     
  6. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A instrukcji do tego xboxa nie było? ^^ Masz zrobić tak jak mówią koledzy wyżej.
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    [​IMG]

    ja już to wklejam 3x na dzień :D
     
  8. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    Nie było ale już problem rozwiązany wielkie dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum