1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy potrzebuje pomocy :D

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartox321, Maj 11, 2010.

  1. bartox321

    bartox321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema kupiłem wczoraj xboxa 360 i mam kilka pytan ;d
    1.Wczoraj tata ruszyl mi konsola jak gralem w pure. Byl taki odglos udezania o cos. potem chcialem znowu w to zagrac i mi jej nie czytało wtf?
    2.Kupilem w rtv euro agd konsole za 749zl ale nie mam zadnej zdrapki czy cos na to premium na miesiac a na wikipedi pisze ze do kazdej konsoli daja.
    kupilem dokladnie ta: Xbox 360 Arcade + 3 gry - Konsola Xbox 360 Xbox 360 w RTV EURO AGD
    3. Slyszalem ze live nie dziala w polsce? jak temu zaradzic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    1. Mi też się tak stało i płytka była za bardzo draśnięta
    2. Po prostu rejestrujesz się w konsoli nie musisz mieć kodu ani zdrapki.
    3. W ustawieniach regionu dajesz np. USA tylko nie Polske bo się nie zarejestrujesz na livea
     
  4. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    1. Płyta się porysowała.
    2. Jak rejestrujesz live to Ci automatycznie doda na miesiąc.
    3. Zarejestruj na USA

    Edit:
    UP szybszy :)
     
  5. bartox321

    bartox321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dziekuje
    czyli calkiem odpada wziecie konsoli na dzialke bo porysuje wszystkie gry ; /
    jaki nr telefonu podac?? caly czas wywala ze zly
     
  6. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    LOL. Porysuje jak konsola jest włączona i jest w środku płyta, no chyba że na działce masz trzęsienia ziemi, albo tąpnięcia górnicze :p

    Edit: poszukaj sobie w google adresu ambasady Polski w USA i podaj ten adres.
     
  7. piter1986

    piter1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie trzeba już podawać adresu, w ubiegłym tygodniu zakładałem konto bratu i był tylko nr telefonu - podałem zwykły stacjonarny i przeszło :)

    EDIT: Tylko pamiętaj - nie wystukujemy już zera przed kierunkiem ;)
     
  8. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    hmm a ja robilem w tym tygodniu konto i nic nie tzreba bylo podawa, nawet nr el..
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No jak robiłeś konto offline to nic nie podawałeś ;p
    Co do 1 pytania to albo płyta zniszczona i wtedy oddaj do regeneracji, albo zniszczona soczewka w napędzie.
     
  10. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak będziesz chciał wpisać kod ze zdrapki to będziesz musiał wpisać cały adres
     
  11. piter1986

    piter1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2008
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nawet nie wiedziałem, gram na trialach i nic wtedy nie trzeba wpisywać. Chociaż ja te wszystkie dane podawałem jak kilka lat temu zakładałem konto (wtedy były obowiązkowe)
     
Wczytywanie...

Poleć forum