1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy przerobiony naped nie czyta gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziomdede, Maj 9, 2010.

  1. ziomdede

    ziomdede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam,

    nowy naped liteon z ixtreme LT czyta gry w caly swiat... to co stary benq lyka bez problemu, liteon miele miele miele, i w 80% przypadkow po napisie odczytuje pokazuje sie wysun naped

    dopiero po kilku resach konsoli i kilku probach czasem odpala sie gra -> jak juz sie odpali nie ma zadnych z nia problemow

    gdzie jest problem ? zly flash ? zwalony naped ? cos z konsola ?

    tak jak mowie, konsola ma kilka dni, niestety nie dane mi bylo sprawdzac jak czyta oryginalne plyty

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Według mnie, padł Ci laser. Orygianły powinno Ci czytac, bo oryginały są tłoczone.. Mam to samo u siebie. Niestety zbieram na naprawe*..

    Edit*
     
  4. Tid7

    Tid7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    1
    Nie masz czasem LT 1.0?
    W nim był błąd(tylko przy liteonie) z odczytywaniem płyt wgraj 1.1 i zobacz
     
  5. swistak1100

    swistak1100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tid, jak sprawdzic i jak wgrac? daj jakis poradnik..
     
  6. venome

    venome Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2008
    Posty:
    76
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wrocław
  7. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    Walnięty napęd i tyle. Mam to samo, napęd zaczął się psuć już miesiąc po zakupie.
     
  8. ziomdede

    ziomdede Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moge wyslac na gwarancje, ale jest to konsola ktora wlasnie z niej wrocila :/

    wyslalem z e74 a dostalem z ****owym napedem
     
  9. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie wiem czy coś ci to pomoże ale jak ja kupywałem Iksa to odrazu z nową przeróbka i koleś powiedział mi ze zaraz po przyjsciu na chate mam zaktualizować poprzez podłaczenie konsoli do neta - oprogramowanie. Na początku żadna gra nie chodziła (szczerze niepokoiło mnie to :D .) więc podłaczylem zupdatowałem i śmiga :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum