1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Spider-Man - problem z aktualizacją

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Typu921, Lipiec 24, 2012.

  1. Typu921

    Typu921 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Ostatnio nagrałem nowego Spider-Mana i chciałem go odpalić na swojej konsolce (mam starego LT 2.0 i muszę zmieniać topology)
    I okazało się że przy wkładaniu płytki wyskakuje komunikat:
    "aby można było zagrać w grę należy dokonać aktualizacji......."
    I nie wiem co w Tym momencie zrobić, szukałem podobnych tematów i znalazłem jeden z tamtego roku, ale wolę się upewnić czy jak zrobię tą "aktualizację" to nie stracę przeróbki? Konsoli ofc nie mam podpiętej do neta.
    Dzięki z góry za odpowiedź
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Jakiego masz dasha?
     
  4. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Cóż zeby zagrac musisz zrobic aktualke i pozniej pozostaje wyczyszczenie pamieci podrecznej zeby powrócic do grania w XGD3
     
  5. Typu921

    Typu921 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli przeróbka zostanie na swoim miejscu tak?
    I jakbyś mógł mi jeszcze opisać jak mam wyczyścić tą pamięć to bym był wdzięczny.
     
  6. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Przestana dzialac gry XGD3 ale jak wejdziesz w ust.konsoli i wklepiesz na padzie ta kombinacje X-LB-RB-X-LB-RB-X to bedziesz mógł z powrotem grac z tym ze jesli nie nagrywałes ihasem to nie bedziesz mógł grac z dysku ale i na to jest sposób:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum