1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy x360 arcade

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez majkel47, Czerwiec 15, 2008.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. majkel47

    majkel47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie się zastanawiam nad kupnem x'a czy jeżeli kupie wersje arcade to bede musiał dokupić jeszcze jakiś kabel do tv czy coś podobnego
    p.s bede grał na zwykłym kineskopowym 29'
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: nowy x360 arcade

    nie !
     
  4. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: nowy x360 arcade

    Chyba, ze masz telewizor HD, wtedy bedziesz musial dokupic kabel HDMI (zeby grac na HD).
     
  5. majkel47

    majkel47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: nowy x360 arcade

    czyli jak kupie to nic tylko włączyć i grać nic więcej nie jest potrzebne myśle że arcade to dobry wybór bo nie mam za dużo kasy a flash tak wogóle ile kosztuje i jeśli go założe strace gwarancje??
     
  6. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: nowy x360 arcade

    Sorka, napisales ze bedziesz gral na kineskopowym tiviku. No wiec nic nie bedziesz musial dokupowac, wszystko jest w zestawie, podlaczasz i grasz. Co do flasha to koszt w przyblizeniu, w zaleznosci od miejscowosci 30-50zl. A z gwarancja jest roznie, poczytaj...
     
  7. majkel47

    majkel47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: nowy x360 arcade

    Jak chcesz przerabiac to kup przerobioną nowke na allegro.
     
  9. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: nowy x360 arcade

    Dokładnie :) Na allegro za taką samą kasę możesz wyczaić już przerobionego X-ksa ;)
     
  10. majkel47

    majkel47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: nowy x360 arcade

    tylko ze mi zależy na nówce i nie koniecznie bede chciał w najbliższej przyszłości przerabiać tak poprosu się zapytałem
     
  11. x-mato

    x-mato Guest

    Odp: nowy x360 arcade

    Za 750-800zl sa na allegro xboxy arcade juz przerobione i masz gwarancje.
     
  12. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: nowy x360 arcade

    Sa to nowki, i dodatkowo sprzedajacy na zyczenie moze ci wgrac flasha (za darmo).
     
  13. majkel47

    majkel47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  14. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: nowy x360 arcade

    Aj..szkoda chyba wczoraj, jakiś koleś za 660zł nie otwieranego Arcade-a, na allegro sprzedawał :-\

    A mówiłeś, że chcesz nówke ???
     
  15. majkel47

    majkel47 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: nowy x360 arcade

    no właśnie jedyne co znalazłem to używany jeszcze to jest licytacja a nie patrzałem na te ponad 800 zł
     
  16. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: nowy x360 arcade

    Mozna z tego wywnioskowac, ze maja juz konsole z LiteON. Jakos wczesniej bylo od groma sprzedawcow z Arcade+flash nowka. A teraz co? Same nowki, bez oferty flasha.
     
  17. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: nowy x360 arcade

    Jaki morał ::)..............NIE KUPUJ NÓWEK!!!!!
     
  18. x-mato

    x-mato Guest

    Odp: nowy x360 arcade

    Jezeli to prawde ze juz sa napedy LiteON to przez jakies czas te konsole beda slabo schodzic (jezeli osoba kupujaca wie ze jest w xboxie naped LiteON )bo wiekszosc osob przerabia xboxy bo nie karzdego stac na gry za 150 zł ale wiadomo polak potrafi wiec i znajda sposob zeby i LiteON przerobic;]
     
  19. vagner

    vagner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2008
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Odp: nowy x360 arcade

    Toć LITE-ONa da się przerobić ale nie tanio :p
     
  20. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: nowy x360 arcade

    Nie da sie, zadne chipy i inne bzdety sie do tego nie nadaja. Bylo juz to wyjasniane.
    W odpowiednim temacie, nie tutaj.
     
  21. x-mato

    x-mato Guest

    Odp: nowy x360 arcade

    Hehe to xboxy z napedem ktory da sie przerobic beda teraz w cenie:D:D
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum