1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Xbox 360 E, problem z podłączeniem do monitora z wejściem VGA

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szymon Łapeta, Październik 13, 2013.

  1. Szymon Łapeta

    Szymon Łapeta Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sieradz, Poland
    Witam serdecznie. Problem polega na tym, że zakupiłem nową konsolę Xbox 360 E. Używając starszej konsoli, dokładnie w wersji Premium mogłem bez problemu podłączyć ją do swojego monitoru z wejściem VGA, lecz przy tej konsoli napotkałem problem. Z tyłu są tylko dwa wejścia, takie jak: AV oraz HDMI. Zależy mi bardzo na podłączeniu ów konsolki do swojego monitora, więc chciałbym się Was spytać czy istnieje jakaś przejściówka, która umożliwi mi podłączenie tej nowej konsoli pod monitor VGA? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam. Na dole zamieszczam zdjęcie.

    Zdjęcie:

    http://i.imgur.com/Acay6Yo.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Niestety nie ma takiej możliwości. Tylko jeśli masz DVI to przejściówka hdmi-dvi

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk now Free
     
  4. mianod

    mianod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
  5. Szymon Łapeta

    Szymon Łapeta Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sieradz, Poland
    Dziękuje za odpowiedź, ale o ile się nie mylę to nie podłączę DVI pod VGA w monitorze, nie? Na moje oko, wystarczyłoby zakupić: http://allegro.pl/hd16-kabel-hdmi-dvi-3m-gold-10gb-v1-3b-2560x1600p-i3595352337.html oraz http://allegro.pl/przejsciowka-z-dvi-na-vga-d-sub-warszawa-tanio-i3601936995.html - zgadza się?
     
  6. mianod

    mianod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Śląsk
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Takie przejściówki nie działają z xboxem. Wiec innego wyjścia jak hdmi-dvi nie ma

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk now Free
     
Wczytywanie...

Poleć forum