1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Xbox 360-Jasper

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Czesiu16, Kwiecień 7, 2008.

  1. Czesiu16

    Czesiu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak jak w temacie. Wiem, że procek i grafika maja być w 65nm. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Curry_

    Curry_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2007
    Posty:
    112
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    ja wiem tyle ze ma być następcą tego aktualnego modelu (nie pamiętam nazwy. ten z tym ciepłowodem bonusowym) i że ma niby mieć wyeliminowany RROD. a pojawić się ma chyba dopiero w 2009 więc nie ma co czekać.
     
  4. przeo_91

    przeo_91 Guest

    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    Curry_ co ty pieprzysz ten chip ma się ukazać w lato (Czerwiec-Sierpień) 2008, a nie w 2009 roku!
     
  5. Czesiu16

    Czesiu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    Przeo czy to pewna informacja? Jak tak to ja poczekam z kupnem Xboxa bo chcę go przerobić a nawet Arcade się często psuje.
     
  6. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    Czesto ? ??? Ty chyba nie widziales starych premium . Arcade to pryszcz przy nich . A i tak jak kupisz arcade i bedziesz mial rod to oplaca sie naprawic .
     
  7. Czesiu16

    Czesiu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    No ale według mnie lepiej poczekać i nie naprawiać i nie bać się, że naglę ROD wyskoczy. To jak to jest z ta datą? M$ to jakoś potwierdził?
     
  8. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    Stary , jak poprawia to to niewiadomo czy inne komponenty nie zaczna sie ***** . Lepiej poczekac tak z pol roku po wyjsciu Jaspera o posluchac ludzi ktorzy to kupili .
     
  9. Czesiu16

    Czesiu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    a wie ktoś może jaka jest szansa(tak mniej więcej, wiem, że to jest loteria), że na nowym Arcade wyskoczy ROD, grając mniej więcej 2h dziennie?
     
  10. Majcher997

    Majcher997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2007
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    Rod Rod Rod Rod..... już rzygam tym Rodem! Wszędzie ROd i Rod!! Ja na tuning konsoli wydałem ponad 200zł i niech tylko ten ****** rod wyskoczy to zajebe tego billa!!
    Czekać? Zawsze się musisz liczyć z tym że może Ci wyskoczyć ROD!! To że Juchy nie miał Falcona z Rodem to nie znaczy, że sie nie psują!! Chcesz miec pewność - nie przerabiaj!! (albo bierz psiaka)
     
  11. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper


    A co na nie przerobionych x360 nie ma może rod ?? a poza tym jak wyjdzie już ta nowsza wersja to nie ma co się napalać od razu na nią lepiej poczekać miesiąc lub 2 niech inni staną się królikami doświadczalnymi a nie któryś z nas przynajmniej będzie pewność jak się zachowuje ona :D

    Jeżeli o ten cytat w nawiasie ps3 też się przegrzewa bo w akcesoriach masz do kupienia intercooler taki sam jak do x360 tylko z innym wejściem oczywiście
     
  12. Majcher997

    Majcher997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2007
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    łał, jest rod. Ale warto wtrącić tutaj, że jak masz gware to masz naprawe za free. A o "Rodach" na PS3, jakoś nie słyszałem. A o tych coolerach to mi nawet nie mów....
     
  13. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    Dzisiaj wyczytalem, ze w PS3 szybko padaja naped, srednio po jakims roku. Sony daje tylko 1 rok gwarancji,a naprawa oscyluje w granicach 600-1200 zl. Takze ciesz sie ROD'em za 200 zl i tyle.

    A tak powaznie, @Majcher997, a co, Falcony tez padaja jak muchy? Minelo kilka miesiecy i jakos zaden powazniejszy czy mniej serwis nie odnotowal podobnej usterki przy Falconie. Ile razy jeszcze to powtarzac, w kazdym temacie walkowane jest to samo. Ja swojego x'a katuje niemilosiernie i jakos wszystko gra jak nalezy.
     
  14. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper


    Jaaasne coś wiem na ten temat bo sam robię w sklepie komputerowym a serwisy między pc a konsolami są na podobnej zasadzie.

    Co do rod właśnie patrzyłem na swój poprzedni post i nie znalazłem treści o tym że ps3 mają rod tylko że nie przerobiona konsola Billa też może ulec takiemu uszkodzeniu

    Jeśli chodzi o coolery do ps3 to nie wiem o co ci chodzi skoro jak są dostępne to nie tak o dla picu żeby na kimś zarobić tylko po to żeby przedłużyć żywotność konsoli
     
  15. Majcher997

    Majcher997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2007
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    Kuva, nie udawaj debila, proszę cię.....
    cux, z tym napędem to pewne info? Zapodaj jakiegoś linka, bo chętnie obczaje temat....
    (tylko na PM, nie róbmy offtopu)
     
  16. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    Ja debila?? :D

    Z której strony bo nie widzę

    Chyba mamy tutaj fanboja ps3 skoro ma taką wiedzę i takie doświadczenie z którym nie mam się co równać :'(

    Ale śmieszny z ciebie człowiek zwany bałwankiem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
     
  17. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    Kod:
    http://polygamia.pl/gwarancja-sukcesu
    krociutki link, takze wrzucam tutaj^^
     
  18. Majcher997

    Majcher997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2007
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    Ja fanbojem PS3? W życiu go na oczy nie widziałem, ale cóż. Skoro ty mnie tak nazywasz to raczej powinienem sie cieszyć pokemonie....
     
  19. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    pika pika ;D

    pika pika ???
     
  20. mateusz_gosc

    mateusz_gosc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    228
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Nowy Xbox 360-Jasper

    lasery w KAŻDYM !!!! urządzeniu SONY padały jak muchy ... w PSX lasery i tak chodziłu długo ... oryginalne z 2-3 lata ... w PS2 grubym wymieniałem co pół roku laser za 200 zł ... poźniej w PS2 slim miałem laser w idealnym stanie przez rok (trafił mi sie idealny egzemplarz) oczywisice sprzedałem i teraz nie wiem czy laser chodzi czy nie .. w psp lasery padaja jak muchy tylko że i tak wiekszosc gra z karty pamieci wiec sie tym nie przejmuje ... do tego miałem 2 wierze SONY i w każdej nie działa laser ...
    wiec nie ma się co dziwić jak w PS3 padają lasery ... bo to było nawet pewne ....
     
  21. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale PS3 ma lepsze chłodzenie i kropa :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum