1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Xbox 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez lykanin, Styczeń 17, 2012.

  1. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Witam...
    Od dawna nie jestem w temacie co do flashu napędów w tej konsoli i w związku z tym mam kilka pytań...
    Mój stary box poszedł do piachu jakiś czas temu. Złapał 3 niezbyt piękne czerwone diody :)
    Postanowiłem kupić nowego oczywiście teraz w wersji slim.
    Powiedzcie mi proszę jaką teraz przeróbką najlepiej przerobić konsole i czy jest możliwość aby zrobić to samemu?
    Jak to teraz jest z wypalaniem gier? Słyszałem że trzeba kupować nagrywarkę Ihas. Czy tyczy się to wszystkich gier?
    Chce np. zagrać w GoW 3, AC:R czy Battlefielda 3, co muszę zrobić....
    Przepraszam za moje głupkowate pytania ale mam sporo do nadrobienia w tej kwestii:D
    Ja zatrzymałem się w czasach Lt+ i AP2.5 więc był bym bardzo wdzięczny za pomoc...
    Dzięki za pomoc i pozdrawiam...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Parę nieścisłości. Przerobi każdy w domu jeśli ma o tym pojęcie. A autorowi tematu radzę tego samemu nie ruszać bo może tylko więcej popsuć.
    Więc najtańszą opcją jest oddanie komuś do przeróbki. Cenowo 100-150 (zależy u kogo).

    Co do nagrywarki to nie musisz mieć iHAS. Ale jest ona baaardzo zalecana. Raz, że bez niej nie radzę grać na live, a dwa, że bez iHAS nowych gier nie nagrasz na dysk twardy konsoli.

    Darmon gry z AP2,5 też trzeba przerobić pod LT+ 3.0, żeby ruszyły.....


    W razie co tu masz jak patchować gry pod LT+ 3.0: Flash Przerbka Xbox 360 Piaseczno Warszawa Baniocha Gra Kalwaria
    A tu jak nagrywać: Flash Przerbka Xbox 360 Piaseczno Warszawa Baniocha Gra Kalwaria
    Polecam płyty Verbatim bo na tańszych dziadostwach dużo ludzi ma problemy potem z odpaleniem.
     
  4. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Dzięki gruby33...
    Nie bardzo zrozumiałem post kolegi darmon chyba google tłumacz mu się zepsuł:)
    Ale i tak dzięki coś tam wyłapałem.... ;p

    Czyli wszystkie stare kopie jakie posiadałem na x'a z lt+ muszę teraz nagrać na nowo pod lt3,0?
    Szkoda myślałem że ruszą bez problemu....
    gruby33 pewnie się do ciebie zgłoszę co do przerobienia x'a...
    Od mojego miejsca zamieszkania Ty przerabiasz najbliżej :)

    Jeszcze raz dzięki i pozdro...
     
  5. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie wszystkie gry musisz nagrać od nowa. Musisz nagrać tylko XGD3 i te z AP 2.5
     
  6. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Aha no to fajnie:) dzięki wielkie...
     
Wczytywanie...

Poleć forum