1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Xbox i dziwne problemy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez xtc888, Marzec 12, 2012.

  1. xtc888

    xtc888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Dzisiaj przyszedl do mnie xbox360 Slim 4gb kupiony na allegro z wgranym LT 3.0 (podobno). Od razu kupiłem płytki Verbatim DVD+R DL i zabrałem się do wypalania. Akurat miałem ściągniętego Skyrima (Skyrim.The.Elder.Scrolls.V.PAL.XBOX360-STRANGE) więc wypaliłem go zgodnie z przyklejonym tutorialem w dziale ISO. Wszystko poszło sprawnie - abgx360 - wyświetlił że wszystko jest OK, ImgBurn wywalił błąd na 97% (podobno pożądany efekt). Wkładam płytkę do X'a - pokazuje się ikonka Skyrima i możliwość uruchomienia gry. Uruchamiam - słychać pracę napędu (przesuwanie lasera po szynie) lecz po kilku sekundach słychać nietypowy dźwięk (bardzo cichy) i pokazuje się ekran, że nie można odczytać płyty i żeby przetrzeć szmatką. Próbowałem także Modern Warfare 3 jednak sytuacja była identyczna. Potem próbowałem jeszcze nagrać Skyrima 3 razy - raz Img Burnem, raz CloneCd, i raz ImgBurnem na innej nagrywarce (stary Lite-On) - za każdym razem dzieje się identycznie. Dodatkowo, testowałem Xboxa na oryginalnym UFC (płyta w tragicznym stanie) i odpaliła się bez problemu. Nie wiem już co mam zrobić szukam rozwiązania już pół dnia jednak jedyne co zyskuje to coraz większą ilość wypalonych gier...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. RollTide

    RollTide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sproboj nagrac jakas inne gre n np xg2, a nie xgd3 moze fifa badz inna do ktorej nie trzeba ihasa miec i zobacz czy tez sie tak dzieje.
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli robiłeś skan abgx360 autofix level 3? spróbój inna gre i programem clone cd ,może być tak ,że coś złe ustawiłeś w imgburn i skirim to nie zbyt dobra gra na pierwsze wypalanie ,że jest to gra modyfikowana
     
  6. karol22

    karol22 Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na 100% wgrane lt2.0. podobno tak, bo tak dodał abgx topologie gier.to nie odpali.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5139
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. xtc888

    xtc888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Macie racje :p Wyszlo na to ze pan Zbyszek zrobil mnie w ch... i tak naprawde jest wgrane lt 2.0. Już prawie wszystkie gry dzialaja ;D Dzięki bardzo za wskazowke, uratowaliscie mi dzien ;)
     

Wczytywanie...

Poleć forum