1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Xbox i dziwne problemy

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez xtc888, Marzec 12, 2012.

  1. xtc888

    xtc888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Dzisiaj przyszedl do mnie xbox360 Slim 4gb kupiony na allegro z wgranym LT 3.0 (podobno). Od razu kupiłem płytki Verbatim DVD+R DL i zabrałem się do wypalania. Akurat miałem ściągniętego Skyrima (Skyrim.The.Elder.Scrolls.V.PAL.XBOX360-STRANGE) więc wypaliłem go zgodnie z przyklejonym tutorialem w dziale ISO. Wszystko poszło sprawnie - abgx360 - wyświetlił że wszystko jest OK, ImgBurn wywalił błąd na 97% (podobno pożądany efekt). Wkładam płytkę do X'a - pokazuje się ikonka Skyrima i możliwość uruchomienia gry. Uruchamiam - słychać pracę napędu (przesuwanie lasera po szynie) lecz po kilku sekundach słychać nietypowy dźwięk (bardzo cichy) i pokazuje się ekran, że nie można odczytać płyty i żeby przetrzeć szmatką. Próbowałem także Modern Warfare 3 jednak sytuacja była identyczna. Potem próbowałem jeszcze nagrać Skyrima 3 razy - raz Img Burnem, raz CloneCd, i raz ImgBurnem na innej nagrywarce (stary Lite-On) - za każdym razem dzieje się identycznie. Dodatkowo, testowałem Xboxa na oryginalnym UFC (płyta w tragicznym stanie) i odpaliła się bez problemu. Nie wiem już co mam zrobić szukam rozwiązania już pół dnia jednak jedyne co zyskuje to coraz większą ilość wypalonych gier...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. RollTide

    RollTide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sproboj nagrac jakas inne gre n np xg2, a nie xgd3 moze fifa badz inna do ktorej nie trzeba ihasa miec i zobacz czy tez sie tak dzieje.
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli robiłeś skan abgx360 autofix level 3? spróbój inna gre i programem clone cd ,może być tak ,że coś złe ustawiłeś w imgburn i skirim to nie zbyt dobra gra na pierwsze wypalanie ,że jest to gra modyfikowana
     
  6. karol22

    karol22 Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na 100% wgrane lt2.0. podobno tak, bo tak dodał abgx topologie gier.to nie odpali.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  8. xtc888

    xtc888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Macie racje :p Wyszlo na to ze pan Zbyszek zrobil mnie w ch... i tak naprawde jest wgrane lt 2.0. Już prawie wszystkie gry dzialaja ;D Dzięki bardzo za wskazowke, uratowaliscie mi dzien ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum