1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy xbox nie czyta piratow

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez divao, Sierpień 30, 2010.

  1. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam przerobilem xboxa nowego z mediamarkt, ale ku mojemu rozczarowaniu nie czyta on Wszystkich piratow, znaczy odtwarza mi tylko dwie gry, Prince of Persia i Assasin's Creed, a reszty nie czyta, mimo ze dzialaja na innym xbox'ie ok.
    Czlowiek ktory mi go przerabial powiedzial, ze byc moze glowica jest za slaba i koszt to 80zl. Co polecacie zebym zrobil?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Po 1 nie ten dzial bo nie masz juz swiezaka.
    A po 2 czy gry sa w dobry wave?
     
  4. BioPower

    BioPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    CoD MW 2
    moze potrzebujesz plytke z active iso
     
  5. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Problem w tym, że przedwczoraj jeszcze grałem w Alan'a Wake'a, co prawda ścinały się przerywniki, ale za to na drugi dzień (wczoraj) już mi też nie odpalało. Czasem nawet mam komunikaty, żeby wytrzeć płytę ściereczką...
     
  6. BioPower

    BioPower Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    CoD MW 2
    to jak masz takie komunikaty to laser pada powoli..:/
     
  7. divao

    divao Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przeciez to nowy xbox -.-
     
  8. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    So? Może dostałeś jakiś wadliwy model.
     
  9. yaqub

    yaqub Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    491
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A to było tak...
    Rok temu kupiłem Xboxa Elite i też miałem zryty napęd. Sytuacja wyglądała tak jak u Ciebie. Na początku niektóre płyty czytało, niektórych nie. Później te, co czytało, przestało ("Wytrzyj płytę szmatą"). Nie zdziw się jak AC i Prince of Persia nie będzie Ci czytać. Musiałem odesłać na gwarancję. Wymieniony napęd i śmiga aż miło. Ja bym radził oddać (jeśli masz to co ja miałem) bo to dość denerwujące.
     
  10. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to gośc co ci xboxa przerobił spieprzył ci laser. podziękuj mu osobiście. Moja konsola właśnie jest w rękach Microsoft, bo też często wyskakiwały komunikaty o ściereczce.

    Możesz spróbowac zresetowac pamięc zewnętrzną. Wejdź w Ustawienia Systemu -> Pamięc -> i trzecia pozycja z góry. Coś tam zresetuj pamięc. Jeśli to błahsotka to pomoże
     
Wczytywanie...

Poleć forum