1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

nowy xbox nowa fifa i błąd podczas grania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dindan, Październik 9, 2011.

  1. dindan

    dindan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. , kupiłem wczoraj Slima z fifa 12, po 10 min grania pojawia się błąd, że nie może odczytać płyty i przeczyść czystą szmatka;/ czy to może być wina napędu czy fify ? wczoraj nic takiego się nie działo, dopiero dzisiaj;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Sprawdź płytke czy nie jest porysowana. Może niechcący ruszyłeś konsole jak płyta była w środku
    Gra zaisnatlowana na hdd?
     
  4. dindan

    dindan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    własnie płytka jest czyściutka, nówka sztuka. Chciałem dziś zainstalować jak mi wyskoczył ten błąd ale też sie już nie da;/
     
  5. konsolowy_maniak

    konsolowy_maniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To moze jskis blad konsoli ? sprawdzales gre na innej konsoli ?
     
  6. pegazus69

    pegazus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeżeli nie idzie zgrać na dysk i czasami wywala podczas gry to prawdopodobnie gra się źle nagrała, mi już się tak stało kilka razy na tańszych płytach. Ponowne nagranie powinno pomóc, najlepiej podczas nagrywania nic nie robić na pc gdyż może spaść bufor i druga warstwa zostaje źle wypalona. Dlatego też gra działa, lecz niekiedy wyrzuca do dashboardu:]
     
  7. mnu34

    mnu34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    123
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pasłęk
    Z tego co przeczytalem on ma orgyniala -,-
     
  8. pegazus69

    pegazus69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sory w takim razie nie doczytałem... ciekawa sprawa, jeżeli problem będzie się powtarzał najlepiej wrócić do sklepu i wymienić grę, konsolę. Na moje oko, jeżeli nie idzie zgrać na hdd to coś z płytą będzie nie tak. Powinni wymienić bez problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum