1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy Xbox360 Slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arek2389, Luty 14, 2012.

  1. arek2389

    arek2389 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Nabyłem dziś nowego Xbox360 Slim z Lt 3.0. Ku mojemu zdziwieniu nie ma zainstalowanego najnowszego Dasha, posiada wersje 12416 (BK. 2.0.1.1888.0) . Do konsoli dostałem 2 gry, jedna z nich to Dirt 3 i po umieszczeniu tej płyty w napędzie pojawia się informacja o konieczności aktualizacji. Wyczytałem kiedyś że aktualizacja może usunąć przeróbkę. Czy ktoś może mi poradzić co mam zrobić ? Szkoda oryginalnej gry i podejrzewam że, z innymi nowszymi grami będzie podobna sytuacja.
    Pomocy!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. okti51

    okti51 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 11, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja ci powiem tyle. Widziałem ten temat kilka razy na forum i jedni twierdzą że tak drudzy że nie. I dowiesz się dopiero jak sam sprawdzisz
     
  4. wiatek

    wiatek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie usunie przeróbki.
     
  5. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Lol bloknie ci konsole. Oddaj do fachowca Zeby wgral ci lt 3.0 na dashu 14699

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  6. arek2389

    arek2389 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bloknie konsole? Czytałem że można niby starszą wersję dasha z pena wgrać? Ktoś to może testował ?
     
  7. matizc

    matizc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    143
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie bloknie konsoli, sądzę, że możesz śmiało aktualizować tylko przez pena aby było bezpieczniej ;)
     
  8. arek2389

    arek2389 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To radzicie pobrać najnowszą wersję dasha, czy przedostatnią?
     
  9. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Nie znasz sie to milcz.

    Nie wgrywaj nic bo ci bloknie konsole. Powiedz zeby wgrali lt 3.0 na dashu 14699

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  10. arek2389

    arek2389 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to teraz to zamieszaliście mi ...
    Może ktoś orientuje się jaka jest data wydania dasha 12416 ?
     
  11. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Listopad 2010

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Idź do serwisu po LT+3.0 i będziesz miał spokój :)

    SerwisKonsol: A o co chodzi z tym zablokowaniem konsoli po wgraniu najnowszego dasha do jego konsoli ? tzn. co mu "zablokuje" ?

    EDIT:
    @down
    To niezły jasiek wgrywał Ci tego LT, bez aktualizacji dasha..
     
  13. arek2389

    arek2389 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko że ja mam LT 3.0 :) ale starego dasha, tak mnie załatwili w sklepie :blue:
     
  14. mabik

    mabik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    najdalej możesz wgrać 2.0.12625.0 nie usunie Ci przeróbki Dirt 3 będzie śmigał, ale żadnych nowszych gier z Wave większym niż 11 nie uruchomisz, o XGD3 nawet nie wspominając. Tu masz wszystkie wersje dasha opisane Xbox 360 system software - Wikipedia, the free encyclopedia, następny dash czyli 2.0.13146.0 usunie ci przeróbkę. Najlepiej oddaj do serwisu gdzie Ci przerabiali i niech zrobią porządnie.
     
  15. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak masz 3.0 to nie usuwa przeróbki! Dashe nie usuwają flasha od 1.92 w górę.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  16. arek2389

    arek2389 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I kogo tu się słuchać? :) Dexter widzę że ma największy "staż" na forum - i jeśli ma rację jest to dla mnie bardzo dobra wiadomość... Jedno co mi się podoba na tym forum to szybkość udzielania odpowiedzi :) A może ktoś miał podobną sytuacje ?
     
  17. ojciecmoderator

    ojciecmoderator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rób aktualizację dexter ma racje.


    Wysłane z iPhone przez program Tapatalk
     
  18. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Poza tym dashe NIGDY nie zmieniają flasha w napedach:
    - hitachi fat
    - hitachi slim
    - liteonach slim 0225, 0401, 1071

    Więc jak masz slima nowszego jak sierpień 2010 to i tak być ci nie usunelo.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  19. arek2389

    arek2389 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK, dzięki chłopaki za rady i zainteresowanie tematem! Mam nadzieje że Dexter ma racje.
     
  20. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Daj znać jak zrobisz i będzie miał później każdy jasność...
     
  21. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Moze i nie usuwaja przerobki ale bloknie konsole.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
Wczytywanie...

Poleć forum