1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowy zakup kilka pytań.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bergmistrz, Marzec 30, 2013.

  1. bergmistrz

    bergmistrz Banned

    Dołączył:
    Marzec 30, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, pierwsza sprawa jest taka, że kupiłem niedawno xBoxa 360 Arcade (wersja bez dysku) jest przerobiony ale sprzedający nie potrafił mi powiedzieć jaka to przeróbka... Czy jest jakiś sposób aby to sprawdzić? Póki co wszystkie gry działają (MW3, Battlefield 3, NFS:Run itp) ale chciałbym wiedzieć na przyszłość co tam jest w środku.
    Druga sprawa to czy rodzaj przeróbki ma coś do tego jak trzeba nagrywać gry czy dla każdej konsoli wygląda to tak samo? Zapoda ktoś link do jakiegoś sprawdzonego tutoriala co i jak?
    Z góry dzięki za odpowiedzi :) i pozdrawiam wszystkich.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tokrzys17

    tokrzys17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mogę Ci powiedzieć, że raczej masz LT+3.0 bo ta przeróbka nie potrzebuje dysku. Tak mi sie wydaje ;)
     
  4. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No to źle Ci się wydaje. Co do wątku to weź np grę mw3 wrzoc do pc i przeskanuj programem abgx i jeśli będzie napis na czerwono the first 12 sectors is blank to jest to lt2 , jeśli będzie wszystko na zielono to jest to lt3 , jak byś nie był pewny to daj log . I co do nagrywania to trzeba inaczej pathowac gry pod lt2 i inaczej pod lt3 jak to zrobić tu xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/
     
    1 osoba to lubi.
  5. bergmistrz

    bergmistrz Banned

    Dołączył:
    Marzec 30, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok, jest napis na czerwono, czyli jest to LT2 i kolejne pytanie czy opłaca się przerabiać na LT3 (daje to wogóle coś? da się przerobić z LT2 na LT3 w domu? )?
     
  6. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wszystko się da ale trzeba umieć :) na lt3 możesz bezpiecznie grać na live na lt2 nie a gry będą będą Ci działać na jednym i drogim lt . Ja mam lt2 i wszystkie gry mi śmigają :)
     
    1 osoba to lubi.
  7. bergmistrz

    bergmistrz Banned

    Dołączył:
    Marzec 30, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wg poradników gry można nagrywać mając napęd ATAPI iHAS czyli jak mam ATAPI iHBS nie dam rady nagrać działającej gry? :( Czy można jakoś to przerobić aby dało radę wypalać i żeby wszystko działało?
     
  8. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    mozesz wypalac wszystkie xgd2 =7.30 giga normalnie a xgd3 nagrywac do końca plyty czyli obcina ci obraz bo 3% sie nie miesci na plycie ,tylko taka kopie musisz zainstalowac na dys i trick z mp3 zastosowac w kazdym razie mi to dziala a tez mam lt2
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum