1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Nowych gier nie czyta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez huligans12, Grudzień 22, 2011.

  1. huligans12

    huligans12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Jestem nowym użytkownikiem Xboxa 360 i mam problem. Xbox nie czyta mi gier tj. Shift 2 oraz DiRT 3. Płytę główną mam Falcon z końca produkcji(07.2008). Napęd Liteon. Nie wiem jaka wersja przeróbki ale z tego co sprzedawca mi mówił, że kupił ją w Holandii w 2010 roku już przerobioną i nic w niej nie robił. Nagrywam na Verbatimach przy 2,4x IMGburnem. U kolegi gry działają na tych samych płytach.

    Proszę o wyrozumiałość.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pewnie starsza wersja lt. Trzeba przerobić jeszcze raz.
     
  4. Riddler

    Riddler Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro już jesteśmy przy tym temacie to mam pytanie: czy da się aktualizować przeróbkę własnoręcznie? Jest jakiś poradnik?
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    da się tylko model konsoli i napęd trzeba zobaczyć, jesli chodzi o slime to jest problematyczne troszke
     
Wczytywanie...

Poleć forum