1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ntsc pal

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lollol7891, Luty 5, 2011.

  1. lollol7891

    lollol7891 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam chciałem się spytać czym rożni się ntsc od pal jeżeli kupie grę na pal a będę miał Xbox ntsc to gra nie będzie działać??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak, nie bedzie dzialac
    NTSC
    PAL
     
  4. cezary13

    cezary13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i niestety nie da się takiej konsoli przerobić z NTSC na PAL, więc radzę się przed zakupem zastanowić
     
  5. anty004

    anty004 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znaczy się teraz większość gier jest region free ...
    polecam przeróbkę JTAG, bo wtedy możesz zmienić region gry na dowolny albo ustawić go na region free
     
  6. oNe

    oNe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    PAL- To są gry kupione w Europie
    NTSC- Poza Europą
     
  7. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Ja mam konsole ze Stanów w systemie NTSC, od czasu do czasu dostaje gry ze Stanów albo kupuje gry RF: )
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. Nie prawda.
    2. tak, pod warunkiem, ze konsola sprzed czerwca 2009, dash ponizej 7371 i jeszcze musi byc odpowiednie cb. Ciezko trafic na taka konsole.
     
Wczytywanie...

Poleć forum