1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NXE a iXtreme 1.5 - HELP!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PonczeQ, Luty 3, 2009.

  1. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Witam. Kupiłem konsolę na allegro i mam wgrane NXE ale bez avatarów. Czy po wgraniu wersji z Avatarami nie usunie mi się iXtreme 1.5 i dalej będę mógł grać w kopie zapasowe gier?? Proszę o pomoc, bo nie chcę sobie konsoli odrazu zwalić... Pozdrawiam...

    PS: Prosiłbym też o najnowszą polską wersję NXE...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fedream

    fedream Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    A jak sprawdzić jaką ja mam wersję teraz?? Aha, a save'y tez się nie usuną??
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    mylisz 2 rzeczy
    upadte nxe to update flasha konsoli
    flash ixtreme to flash napedu
    jedno nie ma wplywu na drugie
     
  6. PonczeQ

    PonczeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    214
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sky-NET :D
    Ej a mogę zainstalować jakąś wcześniejszą wersję niż tą co mam czyli najnowszą?? I skąd ją wziąć... Bo zainstalowałem ta Fall 08 i GTA IV dalej mi cienko chodzi - może trzeba coś ustawić dla iXtreme 1.5?? Może z nim są problemy z GTA??
     
  7. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Może zgraj na dysk :D
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa

    niestety nie:(
     
  9. optiofebrergo

    optiofebrergo Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nicaragua
    hello

    I need help, I can count on you?
     
Wczytywanie...

Poleć forum