1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

NXE Problemy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez arek421, Styczeń 17, 2010.

  1. arek421

    arek421 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    MMz
    mam iextreme 1.5 i grę left 4 dead 2 która wymaga 1.51.czy wystarczy że zaktualizuje nxe ? jezeli nie to pytanie czy mogę sam zmienić iextreme?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    sam sobie odpowiedziałeś. NXE nic nie ma wspólnego z przeróbką.
    Jak gra wymaga przeróbki 1.51 to musisz dać konsole do wgrania tego softu :) lub wyższego
     
  4. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Wgraj sobie iextreme 1.6 i nie będzie problemu
     
  5. arek421

    arek421 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    MMz
    a czy sam dam radę to zrobić?
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Raczej nie dasz rady sam sobie przerobić . Możesz spaczować grę do wave3 .
     
  7. arek421

    arek421 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    MMz
    dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum