1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

O co chodzi wkońcu z tym iHas-em.

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez sweeterek, Październik 16, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Panowie,o co to wkońcu chodzi z tym iHas-em ?
    Na początku był szał bo do nagrywania XGD3 była ta nagrywarka niezbędna,ok nagrywarka nagrywa gry i instalują się na dysku,ale miały to być kopie 1:1 a tu dzisiaj zrobiłem sobie teścik DiscSpeed-em i wyskakuje mi 64 % w teście jakości,to chyba jest coś nie halo.
    Proszę o odpowiedź a nie odrazu pojazd na mnie bo jestem ciekaw,bo albo ja jestem w błędzie,albo w błędzie było "x" osób ,które pisały nieprawdziwe informacje na temat gier nagrywanych iHas-em.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nagrywam koledze gry XGD3 na LT3.0, nagrywarką samsunga, zaznaczam truncate i działają wszystkie - mówił że nie ma problemu z zainstalowaniem na dysk, nic nie wysypuje i nie ma żadnych problemów.
    jedynie, co wg niego odróżniało go od poprzednich kopii to to, że dłużej gra zgrywała się na dysk twardy konsoli. on nie gra na LIVE więc cała reszta go nie obchodzi
    "najważniejsze że działają i tyle mi wystarczy" mówi.
    nie wiem jak to jest naprawdę ale wydaje mi się że z tym ihasem jest taki sam mit jak z płytami VERBATIM'a. Musisz kupić bo inaczej nie będzie działać.

    A tak na marginesie - zły dział.
    przenoszę
     
    1 osoba to lubi.
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    No właśnie też mi się tak wydaje dlatego chcę to wyjaśnić.
    Tak samo była mowa na samym początku,że bez iHas-a nie zgrasz gry na dysk,po czym wychodzi że jednak można,teraz ja przekonany ,że mam kopie 1:1 sprawdzam a okazuje się że kopia jest jedynie w 63/64 %.
    Chcę to wyjaśnić,bo nieraz przychodzą do mnie ludzie z zapytaniem jak to jest z tymi grami a ja wychodzi na to wciskam im kit.
     
  5. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak jak kolega napisał wyżej - na zwykłej nagrywarce można nagrać grę ale tylko wtedy jak nie gra się przez live'a.
    Jeśli gra chodzi , instaluje się na dysku to nie ma się czym przejmować.
    Jakość dysku uwarunkowana jest od wielu czynników m.in.: zużycie lasera w nagrywarce, ustawienia w programie.

    Podsumowując - jak działa to nie ma co się przejmować :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    No właśnie chyba nie będe się przejmował,bo teraz sprawdzałem Dance Central 3 i oto wynik
    DANCE CENTRAL 3 [​IMG] Nie zmieniałem ustawień,wszystko tak jak było.

    Dla porównania : SHERLOCK HOLMES [​IMG]
    Nie wiem co jest grane :D
     
  7. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    to jest tylko ocena jakości nagrania wszystko zależy od ustawień i płyt a kopie napewno masz 1:1 ...
     
    1 osoba to lubi.
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nawet nie osmieszalbys sie tym pytaniem, przeciez to jest ocena jakosci nagrania plyty a nie ile obrazu iso zostalo nagrane na plycie, pomysl, jakbys mial gre nagrana w 64% to by sie skonczyla w polowie i bys nie mogl dalej grac
     
    1 osoba to lubi.
  9. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    to jest właśnie czysty brak zrozumienia co to jakość a kopia 1:1 no ale co tam niech się człowiek męczy :)
     
    1 osoba to lubi.
  10. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: O co chodzi wkońcu z tym iHas-em.

    Nie masz innych problemów w życiu?:-D
    nie masz się czym przejmować.masz kopie 1:1 i tyle,przeszła weryfikację tak. To jest tak jak ma być.nie ma potrzeby jakości nagrania sprawdzać.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    źle się to rozwija, zamykam
    odpowiedź została udzielona
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum