1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

O co chodzi z ta topologią?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez azarel8, Maj 11, 2012.

  1. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No własnie. Kto musi ja zmieniać? W Mass effect 2 w abgx wyskakuje mi ze topologia zweryfikowana to znaczy ze mam nagrywać?
    Niektórzy pisza, że nagrywaja ja do Gow3, a ja nic nie wiedziałem o tym i gra mi chodziła...Pogubiłem sie troche.

    nie mam cichej aktualki, dash 599. Online mnie nie ineresuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    Nowa topologia potrzebna jest przy LT 3.0 do gier zawierających zabezpieczenia AP2.5 i jeżeli do dasha wgrana jest cicha aktualizacja (online przez MS lub przez najnowszego dasha).

    Jak będziesz chciał grać w nowsze gry które wymagają nowego dasha to tak czy inaczej nie obejdziesz problemu cichej aktualizacji (zmiany tablic) i bedzie Ci potrzebny LT 3.0 i gry wypalone z nową topologią. Chyba że zrobisz sobie RGH to masz z tym spokój na długo
     
    1 osoba to lubi.
  4. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Które gry wymagają nowego dasha?

    Czyli prezrabiac topologie w Mass Effect 3?

    Mam lt 2.0
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak na razie tylko Kinect star Wars i Max Payne 3 wymagają najnowszego i lt 3.0. Jest jeszcze sniper v2 i battleship ale one działają na 2.0

    w ME3 usun topologie i pójdzie
     
    1 osoba to lubi.
  6. azarel8

    azarel8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za pomoc.

    Czyli w abgx tekst o topologii ma byc na czerwono i można nagrywać?
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak, first 12 sectors are blank czy cos takiego
     
    1 osoba to lubi.
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    "Topologię" cofaj w programie Xbox Backup Creator. Jeśli przepuszczasz obraz przez abgx'a, to tylko z "Disable writes".

    The first 12 sectors of topology data is blank.
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28059
    Polubienia:
    3212
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zamykam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum