1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

O co chodzi z tym wave i SS??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michur, Lipiec 6, 2011.

  1. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Z tego co wyczytalem to gry trzeba robic do wave 2 i ss 2. Co sie stanie jak wypale gierke z innym wave np 6 i ss1 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    coś źle wyczytałeś poczytaj jeszcze raz :)
     
  4. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmm.. czyli jak gra ma wave np. 4 i ss 1 to mozna jarac i nic sie nie dzieje?
     
  5. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    A grasz przez xbox live ??
     
  6. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    teraz odlaczylem konsolke bo wlaczylem mw 2 bez ap25 i mam flage pewno
     
  7. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    A jaki masz soft w konsoli ???
     
  8. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    tak naprawdę nie wiadomo do końca za co jest ban bo jak by było wiadomo to by można było temu za pobiedź a ty nie wiesz jaki masz soft wiec jak się podłączy do sieci to i tak konsola za rzada aktualizacji wiec na pewno nie masz najnowszego.teraz ms nie banuje ale kiedy zacznie tego tez nie wie nikt :)
     
  10. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmm konsolke odlaczylem od neta z 3 dni temu wiec raczej nie wyszla aktualizacja, ale jak wlaczylem tego mw bez ap25 to sie czarny obraz zrobil i koniec czyli flaga jest na 99%? myslalem ze chodzi ci o przerobke :p
     
  11. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    naj nowsza aktualizacja wyszła parę ładnych dni temu która kasuje flesz napędu wiec nie mogłeś być podłączony do neta i grac przez xbox live
     
  12. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie no mam przerobiona juz na nowo a grac przez liva nei gralem bo gold mi sie skonczyl ale do neta podpiety bylem odlaczylem teraz jak tego cod'a chialem uruchomic
     
  13. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    trzeba grę w takim razie jeszcze raz przepościć przez abgx
     
  14. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no przpuszczam i tam mam ss1 i wave 6 to mam cos zmieniac czy mozna jarac?
     
  15. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak masz nowe LT 1.9 to musisz przepuścić jeszcze raz przez abgx żeby dograł nowe patche do MW2 i jeśli chcesz grać na necie to spat**** na SSV2
     
  16. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
  17. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    yhm thx ale jak chce grac offline to moge wypalac takie jakie jest?
     
  18. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Tak ale tylko do gry Offline
    jak chcesz grać przez Xbox live to musisz zrobic tak jak napisał Eagle696
     
  19. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok thx a jak odpalilem mw2 bez ap25 to mam flage na 99%?
     
  20. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    tego nikt ci nie powie. Ja bym się tym nie przejmował, zawsze ryzyko jest że możesz dostać bana
     
  21. michur

    michur Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha czyli jak zrobie mw tak jak napisal Eagle696 to mozna wbijac w neta i pykac
     
Wczytywanie...

Poleć forum