1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

O co kaman?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Nayde, Maj 8, 2010.

  1. Nayde

    Nayde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ixtrema 1.51 (podobno:D), więc nowsze gry musze patchować... Robie to wavepatcherem, zamieniam z wave 4 na wave 3 lub 2.
    Ściągnąłem nową FIFE World Cup, spatchowałem na wave 3, wkładam do konsoli - wyskakuje napis, że musze ją zaktualizować. Ściągam Vancouver 2010, nagrywam na wave 2 - idzie! Myśle, że mnie źle poprzedni właściciel konsoli poinformował i mam ixtrema 1.5 a nie 1.51 - nagrywam więc FIFE na wave 2 i... nie idzie. O co tu chodzi?

    Ktoś mi polecił instalacje nowego dashborda - robie wszystko tak jak jest opisane w odpowiednim temacie na forum (instaluje z płyty) i żadne okienko do aktualizacji mi nie wyskakuje...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    No i musisz ja zaktualizowac !

    Jesli nie mozesz z plyty zainstalowac dash'a no to zrob to z pendrive'a.
     
  4. Fock3

    Fock3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pless
    podepnij do neta i zaktualizuj i po sprawie
     
  5. Nayde

    Nayde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z pendriva też nie idzie...
     
  6. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
  7. Nayde

    Nayde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    z tego co wiem to na 1,51 dziala wszystko...
     
  9. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Dziwne. A podłączyłeś pendrive po czy przed włączeniem konsoli?
    Ja normalnie na pendrive wrzuciłem te pliki, podłaczyłem do xboxa potem go włączyłem i sama aktualizacja wyskoczyła.
     
  10. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Pendrive musi mieć system plików - FAT32, a folder musi nazywać się $SystemUpdate
    i tam wrzucasz wszystkie pliki.
     
  11. Nayde

    Nayde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po.

    Wszystko sie zgadza... Szlag mnie trafi.
     
  12. kilov1

    kilov1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też to miałem a noby mam 1.6ix. Ale jak klikniesz nie aktualizuj to też zagrasz...Ja tak mam przynajmniej....
     
  13. lizok93

    lizok93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bojszowy
    jesli nie odpala to albo masz jakąś literówke albo coś w tym stylu przy katalogach, albo pendrive do d***. ja miałem pendrive z jakiejś lipnej firmy to nie działało. jak włożyłem sandiska to wszystko było ok.
     
  14. Nayde

    Nayde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tyle, że z płytki też nie wypalało... może być to spowodowane czymś innym?
     
  15. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A zobacz jaka teraz masz wersje dasha.
     
  16. Nayde

    Nayde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdzie moge sprawdzić jaką mam wersje dasha??
     
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  18. Nayde

    Nayde Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No więc mam 2.0.8955.0. A z tego co kojarze to wrzucałem nowszą.
    Więc o co chodzi? :mad:

    Mógłby ktoś podać pewny link do nowszej aktualizacji?
     
Wczytywanie...

Poleć forum