1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

O co tu chodzi?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Trey, Maj 13, 2010.

  1. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam xboxa 360 podpiętego do liva. Zmieniłem ostatnio dysk na nie oryginalny 250 gb wd który od razu był przygotowany do pracy. Gdy wkładam gre z pierwszego xboxa to wyskakuje mi komunikat nie można uruchomić gry. pobierz ją ponownie. O co tu chodzi? Na starej dwudziestce chodziło bez problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    nowy dysk ma nie ma wszystkich potrzebnych partycji. Załóż brakującą/e partycje i będzie ok. Na dysku nie ma zapewne partycji odpowiadającej za przechowywanie emulatora xbox1
     
  4. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pewnie chodzi o tą partycje. Mam takie pytanie bo kompa mam starego bez złącza sata to czy mógłbym kupić sobie taką przejściówke usb - sata do której bym podłączył ten dysk?
     
  5. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak
     
  6. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli bym kupił zwykłą przejściówke usb sata podłączył do niej stare 20 gb uruchomił program xplorer 360 extreme 2 wybrał opcje backup partiton 2 następnie podłączył bym nowe 250 gb i zrobił restore partition 2. O to chodzi? Czy coś jeszcze trzeba zrobić?
     
  7. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    tylko to co napisales.
    Ja tak zrobilem i u mnie wszystkie gry z xbox smigaja
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    najpierw wgraaj emu, bo jak robiony nowym hddhackr to ma jux wszystkie partycje.
     
  9. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A z kąd mam ten emulator pobrać. Bo niby ten emulator ściągnął się sam z najnowszą wersją aktualizacji z liva.
     
Wczytywanie...

Poleć forum